Nincs engedélyezve a javascript.
Shakespeare

Shakespeare
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
2 688 Ft
Borító ár:
2 688 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 554 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Bill Bryson évszázados koholmányokat, féligazságokat és arcátlan hazugságokat vizsgál meg, és megpróbálja kideríteni, milyen ember rejtozik a remekmuvek mögött. Végigjárja Shakespeare korának utcáit, és bemutatja az olvasónak az Erzsébet-kori Anglia nyüzsgését és Shakespeare életének jó néhány mellékszereplojét.
Leírás
Raktári kód:
135195
ISBN:
9789630594516
EAN:
9789630594516
Gyártó kód:
981
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
186
Nyelv:
magyar
Bill Bryson évszázados koholmányokat, féligazságokat és arcátlan hazugságokat vizsgál meg, és megpróbálja kideríteni, milyen ember rejtozik a remekmuvek mögött. Végigjárja Shakespeare korának utcáit, és bemutatja az olvasónak az Erzsébet-kori Anglia nyüzsgését és Shakespeare életének jó néhány mellékszereplojét. Bryson magasztalja az író nyelvezetét, aki szüntelen találékonyságával több száz, manapság nélkülözhetetlen kifejezéssel, képpel és szóval gazdagította az angol nyelvet, és élvezettel mesél Shakespeare furcsaságairól és fólióiról, költeményeirol és királyairól.

A számtalan forrásból származó adatokat remekül összeszove méltón emlékezik meg a történelem egyik legjelentosebb és legkevésbé megértett alakjáról, nem beszélve arról az élvezetrol, hogy ismét egy klasszikus Bryson-muvet olvashatunk.
Vélemények