Nincs engedélyezve a javascript.
A csodálatos agyfiatalító program

A csodálatos agyfiatalító program

II. kiadás - 30 nap alatt minden korosztálynak

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 133 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 151 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Dr. Richard Carmona MD. MPH. FACS. - az Amerikai Egyesült Államok tisztifőorvosának jóváhagyásával. „Fantasztikus, hogy az emberek napjainkban akár már 90 évig is élhetnek, de sajnálatos, hogy sok ember túléli a saját agyát” - mondta Dr. Richard Carmona, az Amerikai Egyesült Államok korábbi tisztifőorvosa.
Leírás
Raktári kód:
204508
ISBN:
9786156115324
EAN:
9786156115324
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás, füllel
Oldalszám:
288
Nyelv:
magyar

Dr. Richard Carmona MD. MPH. FACS. - az Amerikai Egyesült Államok tisztifőorvosának jóváhagyásával. „Fantasztikus, hogy az emberek napjainkban akár már 90 évig is élhetnek, de sajnálatos, hogy sok ember túléli a saját agyát” - mondta Dr. Richard Carmona, az Amerikai Egyesült Államok korábbi tisztifőorvosa. „Az emberi agy körülbelül 70 évig funkcionál rendesen, aztán a teljesítményünk rohamosan romlani kezd... hacsak nem teszünk ellene...!”


• Te adnál 30 napot az életedből azért, hogy aztán életed végéig az elméd a maximumon dolgozzon?


• Hogy ne kelljen félned az időskori elbutulástól, a memóriazavartól?


• Hogy az Alzheimer-kórt, és más betegségeket, amelyek tipikusan az idős korban alakulnak ki, megelőzd? Dr. Carmona egy egyedülálló stratégiát dolgozott ki, hogy mindenkinek segítsen fiatal maradni szellemileg, testileg és lelkileg.


„A Csodálatos Agyfiatalító Program” - amelynek a kategóriája bestsellere - azóta az egész világon ismertté vált, mindenkinek hathatós segítséget nyújt az öregedés és a demencia, sőt az Alzheimer-kór megelőzésében is. A program az arizonai Canyon Ranch-nek (az USA egyik legnagyobb wellness és egészségügyi intézményének) védjegye és egyedülálló szolgáltatása lett, amelyet már számtalan hálás és gyógyult páciens kórtörténete is visszaigazolt.


Dr. Carmona tanácsait betartva bizonyítottan javul az életminőségünk, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb gondolkodást érhetünk el, miközben az általános közérzetünk is kiváló lesz. Kiadványunk nem csak az időseknek nyújt hasznos tanácsokat, hanem a tanulástól megfáradt diákoknak, a munkától leterhelt dolgozóknak, tanároknak, irodai alkalmazottaknak, felső vezetőknek, mindenkinek, aki úgy érzi, hogy az agyának felfrissülésre van szüksége. A könyv fejezetei bemutatják agyunk működését és egészségét, a stressz káros és ártalmas hatásait, a méregtelenítés szerepét és fontosságát a hétköznapjainkban, valamint az alvás minőségének javítását is elérhetővé teszi mindenki számára. A táplálkozásról és a testmozgásról szóló fejezetek konkrét célokat és feladatokat is tartalmaznak. Nemcsak üres frázisokat ismételget a kötet (amely szerint pl. „egyen több zöldséget és gyümölcsöt, hogy egészségesebb legyen”), hanem pontos listával segíti az olvasókat.


Csupán 30 nap, és a „Csodálatos Agyfiatalító Program” jobbá teszi a jelenlegi mentális és fizikai állapotodat, így segít abban, hogy a jövő nyugdíjasaként is aktív szellemi életet élj...!


* A kötet TARTALMA: ELŐSZÓ - A SZERZŐ JEGYZETE - BEVEZETŐ;
• Hogyan működik az agyunk?
• Jelenlegi egészségi állapotunk hatással van az agyunkra;
• A memória és a kedélyállapot javítása a stressz csökkentésével;
• A toxikus környezet hatásai;
• Az alvás jelentősége;
• 30 napos étrend az agyműködés maximalizálásáért;
• A harmincnapos agytréning;
• Meditáció, éberség, spirituális elmélkedés;
• Az orvosi kivizsgálás jelentősége;
• Alternatív „kortárs” terápiák;
• Tegyük próbára az agyunkat;
• Receptek;
• A megfelelő táplálékkiegészítők kiválasztása;
• Az agy egy tökéletes napja;


* „A Csodálatos Agyfiatalító Program II. Kiadás” című eme kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik szeretnék megismerni ezt az áttörést hozó programot a memória, a koncentráció, a kedélyállapot és az általános közérzet javításáért...


* Dr. Richard Carmona 2002 augusztusa és 2006 júliusa között az Amerikai Egyesült Államok 17. tisztifőorvosa volt. Az Arizona-i Egyetem (University of Arizona) professzoraként sebészetet, család- és közösségi orvostant, közegészségügyi ismereteket tanít, Pima megye sebésze és seriffhelyettese, valamint a Herbalife Nutritiont vezeti. Korábban Arizona állam déli régiójának sürgősségi orvosi rendszerének elnökeként tevékenykedett, valamint az Amerikai Egyesült Államok hadseregében (U.S.Army) és a haderő különleges erőinél (Army’s Special Forces) szolgált. Jelenleg a Canyon Ranch innovációs egészségvédelmi intézet vezetőjeként dolgozik.

Vélemények