Nincs engedélyezve a javascript.
Menopauza

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 741 Ft
Borító ár:
7 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 741 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Perimenopauza, menopauza és minden, amit tudni szeretnél róla, tabuk nélkül! Ez még korántsem a vég, ez egy izgalmas, új kezdet, amiben most sok hozzád hasonló nő lesz a segítségedre.
Leírás
Raktári kód:
217447
EAN:
9789635075379
Megjelenés:
2023.11.03.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Perimenopauza, menopauza és minden, amit tudni szeretnél róla, tabuk nélkül!
Ez még korántsem a vég, ez egy izgalmas, új kezdet, amiben most sok hozzád hasonló nő lesz a segítségedre.

A menopauza rendkívül nehéz időszak tud lenni a maga kellemetlenségeivel, és bár különböző mértékben, de idővel minden nőt érint, mégis nagyon sokan szégyenkezéssel, félelemmel, valamint - a megfelelő információk hiányában - szorongással, kételyekkel és mély hallgatással közelítenek hozzá.

Miért nem beszél erről senki? Ki rendelkezik megfelelő információkkal? És hogyan juthatunk hozzá ezekhez? A menopauza körüli hallgatás - a kezdetéről, a tüneteiről, a kezelésekről, és hogy mit is jelent érzelmileg és testileg - évszázadok óta tart, és mélyen beleette magát a női tudatba. Beszéljünk végre nyíltan és őszintén a menopauzáról!

Davina McCall menopauza-aktivista és Dr. Naomi Potter sodró lendületű, egyedi hangvételű mesterkurzusát tartod a kezedben, amely a tudomány feltárásával és magyarázatával megcáfolja az összes kártékony mítoszt a menopauzával kapcsolatban, és képessé teszi a nőket arra, hogy a lehető legtájékozottabb döntést hozzák meg az egészségükkel... és az életükkel kapcsolatban.

"Vissza kell követelnünk a "változást", és meg kell fordítanunk a kifejezést. A menopauza nem az öregedésről és a lelassulásról szól, hanem arról, hogy életünk következő szakaszába lépünk, amikor is önállósíthatjuk magunkat, és azokat a dolgokat tehetjük meg, amiket mi szeretnénk." - Davina McCall

A Menopauza több mint egy könyv, ez egy mozgalom. Egy felkelés.

Nincs többé rémhírterjesztés: csak tényeken alapuló információk, közelkép a hormonpótló terápiáról.
Semmi szégyenkezés: valódi nők igaz történetei a menopauzáról, színtiszta együttérzés és támogató közösség.
Őszinte, egyenes, kendőzetlen tanácsok. Hüvelyszárazság? Nemi vágy teljes hiánya? Hajhullás? Súlygyarapodás? Mindenre van megoldás!
Egy valódi mozgalom kezdete: együtt elérhetjük, hogy a menopauzáról minden otthonban, minden házorvosi rendelőben és minden munkahelyen beszéljenek!

A te életed, a te tested, a te döntésed.
Válaszd a pozitív változást, és ébredezz, hiszen ez életed második tavasza!
Vélemények