Nincs engedélyezve a javascript.
76 Vegán élettörténet 3 - Vegán Életek
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

76 Vegán élettörténet 3 - Vegán Életek

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 725 Ft
Borító ár:
5 250 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 675 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Vegán vagy és maratont futsz, erőnléti edzéseket végzel, javul az egészséged, kirobbanó formában vagy, ráadásul véded az állatokat és a bolygót is? Mit jelent vegánnak lenni, milyen az élet vegánként?
Leírás
Raktári kód:
218583
EAN:
9786150191157
Megjelenés:
2023.12.04.
Kötésmód:
ragasztókötés
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
133 x 200 x 18
Nyelv:
magyar
Vegán vagy és maratont futsz, erőnléti edzéseket végzel, javul az egészséged, kirobbanó formában vagy, ráadásul véded az állatokat és a bolygót is? Mit jelent vegánnak lenni, milyen az élet vegánként?

Bolygónk és egészségünk védelmének egyik hatékony módja a vegán életmód és a növényi étrend, bármilyen furcsán is hangzik ez az állítás.
Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akik életmódváltással, egészségtudatos gondolkodással és táplálkozással tenni akarnak az állatokért, környezetünk és gyerekeink jövőjéért. Ajánljuk azoknak is, akik még nem mélyedtek bele a terület tanulmányozásába, de kíváncsiak rá, mások hogyan élnek tudatosan és milyen tapasztalatokat szereztek útjuk során.

A 76 megfelelően kiválogatott történet mindegyike előre feltett kérdésekre adott válaszok alapján, kimondottan ebbe a könyvbe lett megírva. A történeteket összegyűjtötte, válogatta és feldolgozta a könyv ötletgazdája, Kertész Róbert Tibor, kétszeres vegán Ironman, előadó, életmódtábor-szervező, aki 2014-ben elnyerte az év vegetáriánusa díjat.

Az első két rész sikere után újabb nagyszerű emberekről olvashat történeteket. Miért és hogyan változtattak? Mit okozott az életükben ez a változás? Milyen utat jártak be? Milyen hatással voltak és vannak a környezetükre? – ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ a könyvből.

A történetek szerzői saját tapasztalataikat írták le ebben a könyvben is. A harmadik kötet is fantasztikus sztorikat, érdekes életutakat tár elénk, és ami a legfontosabb, a vegán életmód és az ahhoz vezető út tapasztalatait osztja meg az olvasókkal.

Egyre fontosabb, hogy képesek legyünk kritikusan gondolkodni, az összefüggéseket megismerve, megértve elemezzünk egy adott témát, és ennek alapján hozzunk döntést.

Használjuk fel mások tapasztalatait, saját életmódváltásunkhoz, élvezzük a könyvet, és nyissunk egy új életmód felé.
Vélemények