Nincs engedélyezve a javascript.
Amiről az orvos nem beszél - 2024/3.

Amiről az orvos nem beszél - 2024/3.

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
980 Ft
Borító ár:
1 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 161 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A magazin "anyalapja" a What Doctors Don'Tell You című, 21 éve töretlen népszerűségnek örvendő brit magazin, amely jelenleg 17 országban jelenik meg nagy sikerrel. Alapítók: Lynne McTaggart újságíró, számos, egészséggel/betegséggel kapcsolatos bestseller kötet szerzője, és férje, Bryan Hubbard, a The Financial Times egykori újságírója.
Leírás
Raktári kód:
221857
EAN:
977300392500724003
Megjelenés:
2024.05.27.
Kötésmód:
puhatáblás
Nyelv:
magyar
A magazin "anyalapja" a What Doctors Don'Tell You című, 21 éve töretlen népszerűségnek örvendő brit magazin, amely jelenleg 17 országban jelenik meg nagy sikerrel.
Alapítók: Lynne McTaggart újságíró, számos, egészséggel/betegséggel kapcsolatos bestseller kötet szerzője, és férje, Bryan Hubbard, a The Financial Times egykori újságírója.
A magyar kiadás főszerkesztője Szendi Gábor pszichológus, programozó matematikus, író, publicista, számos pszichológiai témájú és egészséggel kapcsolatos kötet és publikáció szerzője.

A lap célja hiánypótló: az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos legújabb, független kutatásokon alapuló felfedezések, hírek, újdonságok, érdekességek közzététele - sok gyakorlati tanáccsal, a hiteles tájékoztatás küldetésével.
- sokakat érintő, fontos, aktuális tudományos szenzációk, az egészségipar kulisszatitkai: tudományos hírek, különleges beszámolók;
- természetes és alternatív gyógymódok: hírek, újdonságok hitelesen;
- a család egészsége: tudományos eredmények a mindennapok szolgálatában;
- lelki egészségünk: a lélek és test betegségeinek összefüggései;
- egészséges táplálkozás: tanácsok, tippek a legújabb kutatások alapján;
- testmozgás, mozgásterápiák: betegségmegelőző és gyógyító módszerek, gyakorlatsorok;
- időskori betegségek megelőzése, gyógyítása; házi kedvenceink egészségéért.


Sokak örömére két év kihagyás után folytatjuk a nagy sikerű magazin magyar kiadását, ezúttal kéthavi megjelenéssel. Számomra újdonság, hogy korábban szerzőként, most főszerkesztőként veszek részt a lap létrehozásában. Magazinunk a nagy múltú, orvosláskritikai szemléletű anyalap, a What Doctors Don't Tell You anyagán alapul, de a tartalmat saját szerzőink is gazdagítják a magyar sajátosságokat is tükröző írásaikkal.

Ebben a világban, ahol az intézményes megoldások nem működnek, az egyén magára marad, és "amatőr tudóssá" válva saját kezébe kell vennie az egészsége megóvását, visszanyerését.
Ebben szeretnénk segíteni."
- Szendi Gábor, főszerkesztő
Vélemények