Nincs engedélyezve a javascript.
A világfa ágain

A világfa ágain

Ékletút-interjú

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 900 Ft
Eredeti ár:
2 964 Ft
Online ár:
3 276 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„– Számvetés, összegzés, a tapasztalatok átadása – mit jelent még az élet alkonya? – Először is igyekszem továbbra is teljes életet élni, csak a tempóból veszek vissza. Gondozom barátságaimat."
Leírás
Raktári kód:
201622
ISBN:
9789633321461
EAN:
9789633321461
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás, füllel
Oldalszám:
330
Nyelv:
magyar

„– Számvetés, összegzés, a tapasztalatok átadása – mit jelent még az élet alkonya? – Először is igyekszem továbbra is teljes életet élni, csak a tempóból veszek vissza. Gondozom barátságaimat. Beszélgetek gyermekeimmel és unokáimmal. És persze írok. Hiszek abban a feladatban, amit korunkban Carl Gustav Jung individuációnak nevezett. Ez azt jelenti, hogy az élet a szüntelen érés folyamata, egyre közelebb kerülhetünk ahhoz, amire mi személy szerint születtünk. Halálunkig egyre magasabbra emelkedhetünk spirituálisan” – olvashatjuk az Utóhangban. Kodolányi Gyula visszatekintése, életútjának mostani bemutatása ebben az évben, a Csűrös Csillával folytatott beszélgetésekben született, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület Példa-Kép sorozatának második köteteként.


Ez a könyv nemcsak Kodolányi Gyuláról szól, hanem az elmúlt évtizedek nagyobb panorámáját is kínálja, kulcsot ad fontos eseményekhez, és az idők olyan szereplőinek megértéséhez, mint – többek közt – Kodolányi János, Illyés Gyula, Csoóri Sándor, Antall József és Mádl Ferenc. Az elmúlt évtizedek hiteles lenyomta is ez az igen értékes-izgalmas-hézagpótló beszélgetés.

Vélemények