Nincs engedélyezve a javascript.
Amerikából jöttem - önéletrajzi szilánkok

Amerikából jöttem - önéletrajzi szilánkok

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.06.08.
Borító ár:
4 490 Ft
Bevezető ár:
3 412 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Nem lankad a 91 éves újságíró, író. Tizennyolcadik könyvében nemcsak rádiós-televíziós pályájának tudósítói állomáshelyeit, Moszkvát és New Yorkot mutatja be "alulnézetben", hanem családjának, izgalmas, változatos életének egy-egy nem mindennapi emlékét, darabkáját is megosztja az olvasóval.
Leírás
Raktári kód:
212881
EAN:
9786155693816
Várható megjelenés:
2023.06.08.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
256
Nyelv:
magyar
Nem lankad a 91 éves újságíró, író. Tizennyolcadik könyvében nemcsak rádiós-televíziós pályájának tudósítói állomáshelyeit, Moszkvát és New Yorkot mutatja be „alulnézetben”, hanem családjának, izgalmas, változatos életének egy-egy nem mindennapi emlékét, darabkáját is megosztja az olvasóval.
A könyvben olvashatunk a szerző „Mesűge Blau” gúnynévre hallgató ükapjáról, első osztályú focista dédnagybátyjairól, kínai mandarinhoz férjhez ment dédnagynénjéről, saját magyar arisztokrata ismerőseiről és számos egykori riportalanyáról, ismerőséről, barátjáról, többek között hajdani rádiós kollégáiról, tudatlan diplomatákról, vietnami partizánná lett magyar idegenlégiósokról és egy Magyarországról indult izraeli színművészről.
Belülről mutatja be a szerző a hajdani Lenin Intézetet, elmeséli, milyen potentátok szerepeltek a régi budapesti telefonkönyvben és szórakoztató képet nyújt a magyar főváros hajdani közvécéiről.
Vélemények