Nincs engedélyezve a javascript.
I. András és I. Béla - Magyar királyok és uralkodók 3. kötet

I. András és I. Béla - Magyar királyok és uralkodók 3. kötet

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
1 695 Ft
Korábbi ár:
1 288 Ft
Online ár:
1 220 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A magyar történelem egyik legzivatarosabb korszakáról szól sorozatunk 3. kötete. Úgy kezdődik, mint egy népmese: három fiatal herceg, Levente, András és Béla él idegenben, a száműzetés keserű kenyerét eszik.
Leírás
Raktári kód:
133330
ISBN:
9786155013171
EAN:
9786155013171
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
cérnafűzött ragasztókötés
Oldalszám:
96
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
460
"A magyar történelem egyik legzivatarosabb korszakáról szól sorozatunk 3. kötete. Úgy kezdődik, mint egy népmese: három fiatal herceg, Levente, András és Béla él idegenben, a száműzetés keserű kenyerét eszik. A legkisebb viszi a legtöbbre, de igazából továbbra is hazátlanok mindnyájan. Aztán rég látott hazájukban, Magyarországon lázadás tör ki a z idegen és kegyetlen zsarnok ellen, híveik hazahívják a hercegeket, és győznek! Övék lesz apáik országa. Az egyik herceg meghal, a másik király lesz, a legkisebb fiú is hazatér, és békességben élnek, míg... míg el nem romlik közöttük a viszony, és testvérharcba torkollik minden eredeti jó szándék és akarat. Miközben nőnek fiaik, a jövendő királyok, András és Béla haddal támadnak egymásra, és egyúttal a megújuló német támadások ellen is védeniük kell, kellene az országot.
Az idősebbik kis híján megöleti öccsét, de az külföldre menekül. András agyvérzést kap, úgy harcol, végül meghal. Pár évvel később a legfiatalabb testvér, Béla - már királyként - különös balesetben súlyosan megsérül, és csatát veszít András fia, a tízéves Salamon idegen seregével szemben." (a Kiadó)
Vélemények