Nincs engedélyezve a javascript.
Újrakezdés
23.png
23.png

Újrakezdés
Egy cirkuszhercegnő élete

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 511 Ft
Borító ár:
2 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 037 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"1951. június 24-én, Budapesten, Szent Iván napján, az év legrövidebb éjszakáján születtem... Életem mottója: Soha ne adjuk fel! Mindig van remény!
Sokak által lenézett, ám különleges és szép hivatás volt az enyém, amelyben nem volt egyszerű megteremteni a szakma és a magánélet ...
Leírás
Raktári kód:
127082
ISBN:
9771473968012
EAN:
9771473968012
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
200
Nyelv:
Magyar
"1951. június 24-én, Budapesten, Szent Iván napján, az év legrövidebb éjszakáján születtem... Életem mottója: Soha ne adjuk fel! Mindig van remény!
Sokak által lenézett, ám különleges és szép hivatás volt az enyém, amelyben nem volt egyszerű megteremteni a szakma és a magánélet harmóniáját. Nekem talán sikerült. Többször kerültem reménytelennek tűnő helyzetbe, de szorgalommal, akarattal, elszántsággal, bátorsággal mégis sikerült megkapaszkodnom, talpra állnom, sőt, túlélnem a szakma, a magánélet csalódásait, megtalálnom, és élveznem a szépségüket is. Ehhez - megtapasztaltam- bíznunk, hinnünk kell önmagunkban, és abban, hogy mindig van lehetőség az újrakezdésre.
Életregényem -azt hiszem- érdekes, izgalmas, sokszínű és tanulságos. Ha az életemet ismét kezdhetném, újból ezt a hivatást választanám.
Olvasóimnak kellemes órákat szeretnék szerezni: kirándulást egy rejtélyes szakma útvesztőiben, kalandozást a világban, Európában és Ázsiában, és töprengést azon, hogy naponta hozott jó, rossz döntéseink milyen következményekkel járnak az életünkre, a sorsunkra." (a Szerző)
Vélemények