Nincs engedélyezve a javascript.
Zeneközelben 8.

Zeneközelben 8.
Emlékezetes beszélgetések a Magyar Katolikus Rádióban

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 510 Ft
Borító ár:
3 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 510 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az alapállás változatlan: mint ahogy a rádiósorozat legütősebb adásaiból eddig is a legjobbak kerültek az eddigi kötetekbe, most is kiválóságokkal találkozunk. Változatlanul a művészeti- és a közélet jeles személyiségei kerülnek reflektorfénybe.
Leírás
Raktári kód:
206350
ISBN:
9789633321980
EAN:
9789633321980
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
244
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
316
Az alapállás változatlan: mint ahogy a rádiósorozat legütősebb adásaiból eddig is a legjobbak kerültek az eddigi kötetekbe, most is kiválóságokkal találkozunk. Változatlanul a művészeti- és a közélet jeles személyiségei kerülnek reflektorfénybe. Mindig a meghívott a fontos, ő a főszereplő, Juhász Előd "csak katalizátor", aki a vendéget az alatt az ötvenöt perc alatt megpróbálja kissé elterelni a mindennapoktól, azért, hogy ha lehet, mélyebb, bensőségesebb énjébe is bepillantást nyerjünk.
Az alábbi névsor garancia arra, hogy ezúttal is érdekes, színes, sokakhoz szóló könyv születik. A "szereplők": Batta András, Bencsik András, Bock József, Csókay András, Dörner György, G. Fodor Gábor, Gróh Gáspár, Hollós Máté, Kemény Dénes, Koltay Gergely , Madarász Iván, Märcz Tamás, Merkely Béla, Nagy Feró, Németh Ákos, Sallai Éva, Sineger Eleonóra, Szerdahelyi Csongor, Tulassay Zsolt , Varga Miklós, Vikidál Gyula.

 


Az MMA támogatásával

Vélemények