Nincs engedélyezve a javascript.
Grace
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
2 960 Ft
Borító ár:
3 524 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 348 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

1982-ben egy monacói szerpentinen haladó autó áttörte a szalagkorlátot, és 40 métert zuhanva egy szakadékban ért földet. A jármuvet Grace Kelly vezette, aki másnap örök búcsút vett a földi léttol. A Hollywood aranykorának legnagyobbjai között számon tartott színészno alakja azóta már-már mitikussá vált. Grace Kelly élete a legkevésbé sem volt eseménytelennek mondható. Az ünnepelt színészno Hitchcock múzsája volt, Clark Gable, Cary Grant, Frank Sinatra, Bing Crosby és sok más híres színész oldalán játszott, a legnagyobbak közé tartozott. Úgy tunt, magánéletére is felkerül a korona, amikor pályája csúcsán egy igazi herceg, III. Rainier monacói uralkodó megkérte a kezét. Grace Kelly hercegné lett, pompában és luxusban élt, de valójában aranykalitkába zárta a férje, aki soha többé nem engedte feleségét a kamera elé állni. A Grace elsosorban a színészno korai éveire, filmszerepeire, hollywoodi kapcsolataira helyezi a hangsúlyt. Most eloször kerül a nagyközönség elé Grace Kelly és Alfred Hitchcock levelezése, és számos, a színészno pályatársaival, rokonaival készült interjút is olvashatunk. A hercegné monacói múltjával kapcsolatban pedig a Grimaldi család archívumából nyilvánosságra hozott, eddig ismeretlen dokumentumok nyújthatnak új információkat a díva rajongói számára.
Leírás
Raktári kód:
195208
ISBN:
9789634479345
EAN:
9789634479345
Gyártó kód:
22318
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
1982-ben egy monacói szerpentinen haladó autó áttörte a szalagkorlátot, és 40 métert zuhanva egy szakadékban ért földet. A jármuvet Grace Kelly vezette, aki másnap örök búcsút vett a földi léttol. A Hollywood aranykorának legnagyobbjai között számon tartott színészno alakja azóta már-már mitikussá vált.
Grace Kelly élete a legkevésbé sem volt eseménytelennek mondható. Az ünnepelt színészno Hitchcock múzsája volt, Clark Gable, Cary Grant, Frank Sinatra, Bing Crosby és sok más híres színész oldalán játszott, a legnagyobbak közé tartozott. Úgy tunt, magánéletére is felkerül a korona, amikor pályája csúcsán egy igazi herceg, III. Rainier monacói uralkodó megkérte a kezét. Grace Kelly hercegné lett, pompában és luxusban élt, de valójában aranykalitkába zárta a férje, aki soha többé nem engedte feleségét a kamera elé állni.
A Grace elsosorban a színészno korai éveire, filmszerepeire, hollywoodi kapcsolataira helyezi a hangsúlyt. Most eloször kerül a nagyközönség elé Grace Kelly és Alfred Hitchcock levelezése, és számos, a színészno pályatársaival, rokonaival készült interjút is olvashatunk. A hercegné monacói múltjával kapcsolatban pedig a Grimaldi család archívumából nyilvánosságra hozott, eddig ismeretlen dokumentumok nyújthatnak új információkat a díva rajongói számára.
Vélemények