Nincs engedélyezve a javascript.
365 nap 2. - Az a nap

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Laura Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egys...
Leírás
Raktári kód:
193694
ISBN:
9786156186713
EAN:
9786156186713
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
360
Nyelv:
magyar
Laura Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja... A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély.
A szerzőről
Blanka Lipinska
Blanka Lipinska

Blanka Lipinska lengyel származású szerzőnő és kozmetikus, 1985. július 22-én született a lengyelországi Pulawyban. Többnyire erotikus, szépirodalmi műfajú regényeket ír. Blanka Lipinska Malgorzata és Grzegorz Lipinski házában született, elmondása alapján csendes és nyugodt gyermekkora volt.
Blanka Lipinska elvégezte a középiskolát, majd beiratkozott az egyetemre, hogy kozmetológus alapképzést szerezzen, de végül inkább az írást választotta. A kozmetikus 2020 februárja óta járt együtt Aleksander Milwiw-Baronnal, és nemrég házasodtak össze. Aleksander Milwiw-Baron, a szerző férje zeneszerzőként dolgozik, aki 1983. december 13-án született Wroclawban.
Lipinska 2018-ban írta meg a híres erotikus könyv trilógiáját, amely a 365 nap elnevezést kapta. A könyvek és hangoskönyvek széles körben elérhetők, de a mai napig nem fordították le hivatalosan angolra. A szerző egy interjú során elmondta, hogy a szürke ötven árnyalata inspirálta őt az erotikus könyv megírására. Munkáját rövid idő alatt nagyra értékelte a nyilvánosság, a sikere azóta kétségtelenül töretlen. 2020-ban a könyv alapján készült filmet adott ki a Netflix, amely szintén hatalmas sikert aratott. Blanka Lipinskának 627 ezer követője van az Instagramon és nagy népszerűségnek örvend.

365 nap
„A nagysikerű film alapjául szolgáló szexi és mélyen romantikus bestseller
Laura Biel és a barátja álomvakációjukat töltik a gyönyörű Szicílián. Útjuk második napján, Laura huszonkilencedik születésnapján a lányt elrabolják. Az emberrabló nem más, mint egy jelentős szicíliai maffiacsalád feje, az ellenállhatatlanul jóképű don, Massimo Toricelli, aki tűzön-vízen át harcol azért, hogy Laurát megszerezze. Erre jó oka van: korábban az életére törtek, és ekkor látomása volt, egy Laurához megszólalásig hasonló lányt látott.
Miután túléli a támadást, megesküszik, hogy megkeresi a látomásban szereplő lányt, és történjék bármi, magába bolondítja.
Massimo a pompás birtokán 365 napig tartja fogva Laurát, és próbálja elnyerni a szerelmét. Ha Laura ez alatt az idő alatt nem szeret bele, szabadon akarja engedni, viszont ha a lány bármikor szökni próbál, előkeríti a föld alól is és megöli az egész családját…”


Fedezd fel a szerző műveit és a további erotikus könyvkínálatunkat!

Vélemények