Nincs engedélyezve a javascript.
Csak a testemen keresztül

Csak a testemen keresztül

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Egy igazi romantikus kényeztetés.” – Woman’s World
„Karina Halle mindig elkápráztat.” – Christina Lauren
Kit érdekel a herceg, ha van fenségesebb?!...
Leírás
Raktári kód:
202509
ISBN:
9789635702299
EAN:
9789635702299
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar

„Egy igazi romantikus kényeztetés.” – Woman’s World
„Karina Halle mindig elkápráztat.” – Christina Lauren
Kit érdekel a herceg, ha van fenségesebb?!
Piper Evans hivatását tekintve általános iskolai tanító, egyébként pedig romantikus regényeket faló könyvmoly és anonim podcaster. Az élete csendes, eseménytelen. Mentális betegséggel küzdő édesanyját gondozza, és igyekszik elkerülni az exét, aki a helyi kocsmában dolgozik pultosként. Ám igazából elégedett az életével úgy, ahogy van, egészen addig, amíg a szomszédjába nem költöznek a brit királyi család tagjai, és a testőrük potenciális veszélyforrásnak nem minősíti őt. Piper hamar rájön, hogy amit tündérmesének képzelt, az valóságos rémálommá válhat, ahogy a médiaőrület úrrá lesz az egész szigeten, ráadásul minden egyes találkozás Harrison Cole-lal egyre hevesebbé és zavarosabbá válik.
Csakhogy Harrison gyakorlatiassága mögött gyengéd szív rejlik, ami képes megingatni egy olyan nőt is, aki már rég nem hisz a fehér lovon érkező hercegekben. Ám amikor Piper az egész szigetet felrázó királyi botrány kellős közepén találja magát, rádöbben, hogy többre lesz szüksége Harrison őt védelmező karjánál; bizony neki is akad itt dolga! Amikor karrierek, szívek és barátságok forognak kockán, Pipernek és Harrisonnak el kell döntenie, meddig hajlandók elmenni azért, hogy megtalálják a saját boldogságukat.


Karina Halle, New York Times bestsellerszerző regényében egy átlagos nyár felfordulásba torkollik, amikor egy herceg és hercegné költözik a szomszédba, jóképű testőrük kíséretében. „Készülj fel rá, hogy a Csak a testemen keresztül rabul ejti a szívedet!” – PopSugar „Egy feszültséggel és szórakozással teli romantikus regény, amelynek középpontjában mégis a mentális egészség és a traumafeldolgozás áll.” – Library Journal

Vélemények