Nincs engedélyezve a javascript.
Utálom, hogy akarlak
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
4 199 Ft
Korábbi ár:
3 191 Ft
Online ár:
2 939 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Lenyűgöző kezdet egy lenyűgöző sorozathoz.” – Bookaddict „Hayes a legszexibb pasi, akihez egy könyvben szerencsém volt.” – Book Fanatic Nemcsak a jó...
Leírás
Raktári kód:
199670
ISBN:
9789635702190
EAN:
9789635702190
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar
„Lenyűgöző kezdet egy lenyűgöző sorozathoz." – Bookaddict

 „Hayes a legszexibb pasi, akihez egy könyvben szerencsém volt." – Book FanaticNemcsak a jó hírem forog kockán, hanem a szívem is.


Nem vagyok jó társnak. Ha valamire, hát erre megtanított a hátrahagyott összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok hosszú sora. A haverjaim imádnak folyamatosan cikizni a legújabb szakítás miatt. Kösz, de inkább egy gyökérkezelés. És egy vaszektómia. Egyszerre.


A megváltás mégis megérkezik számomra – a dögös és tüzes Maren személyében. Aki mellesleg a barátom testvére, szóval egy csöppet sem kínos a dolog. De küldetésem van, és Maren hajlandó megtanítani mindarra, amiben eddig partnerként elbuktam. Hiányosságaimból a jelek szerint sok akad. És mindez igen hasznos is – egészen addig, amíg érzések nem ébrednek bennem.


A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.

Vélemények