Nincs engedélyezve a javascript.
Vallomások - Julien (Vallomások 2.)

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 807 Ft
Borító ár:
3 899 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 509 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az emberek bonyolultak. A szerelem pedig kétélű fegyver is lehet. És ha egy összetört szívről van szó, hol vannak a bevált praktikák?
Leírás
Raktári kód:
207103
ISBN:
9789635619740
EAN:
9789635619740
Megjelenés:
2022.08.25.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
328
Nyelv:
magyar

Az emberek bonyolultak. A szerelem pedig kétélű fegyver is lehet. És ha egy összetört szívről van szó, hol vannak a bevált praktikák?


Julien Thornton nyolc éve együtt él egy titokkal. Egy titokkal, amiről csak néhány ember tud. A külvilág számára úgy tűnhet, mindene megvan. Sikeres karrier. Szerető férj. Vonzó arc, amiért nézők milliói rajonganak Julien valóságshow-beli szereplése óta, ami végül megmentette az életét. A hírnév ragyogása és Julien lazasága mögött azonban sötét titok lappang, ami megkeseríti a féri napjait. De nem kell egyedül megküzdenie a fájdalommal és az önváddal: mellette van a férje, Joel Priestley, és immár a barátjuk, Robbie Bianchi is. Robbie azonban – Priesttel ellentétben – nem tudja, mi az oka Julien belső vívódásának. Fogalma sincs, mit tett a féri sok évvel ezelőtt. Ahogy közeleg Julien ikertestvére halálának évfordulója, a magyarázkodás ideje lassan lejár… A kérdés pedig nem más, mint hogy a hercegnő képes lesz-e megbocsátani a Faroknak, ahogy Priest tette egykor. Nemsokára kiderül… Ismerd meg a titkát!


„Már nagyon vártam a Julienről szóló könyvet, és nem okozott csalódást!” – Courtney Basset, goodreads.com


„Egy érzelmes, fülledten erotikus, szenvedélyes és szívmelengető történet, tele fordulatokkal.” – BookSnuggle, amazon.com


18 éven felülieknek!

Vélemények