Nincs engedélyezve a javascript.
Az Univerzum 13 törvénye

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 313 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A manifesztálás egészen új oldalról megközelítve. Ismerd meg az áramlásban lévő érzelmek rezgésemelő erejét, hiszen ez teremti meg a legideálisabb állapotot a sikeres teremtéshez. Hangolódj rá az apró jelekre, a szinkronicitásra és a varázslatos pillanatokra!
Leírás
Raktári kód:
214691
EAN:
9789635074341
Megjelenés:
2023.06.22.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
205 x 135 x 40
Nyelv:
magyar
A manifesztálás egészen új oldalról megközelítve. Ismerd meg az áramlásban lévő érzelmek rezgésemelő erejét, hiszen ez teremti meg a legideálisabb állapotot a sikeres teremtéshez. Hangolódj rá az apró jelekre, a szinkronicitásra és a varázslatos pillanatokra!

Az univerzum az érzéseinkre reagál. Ez az elképzelés döntő fontosságú a manifesztálásban - de amikor megpróbáljuk a gyakorlatba ültetni, a dolgok néha nem úgy sülnek el, és úgy érezzük, elakadtunk. Tartunk attól, mit kelthetnek életre a félelmeink, és elkedvetlenedünk, ha érzéseink nem elég pozitívak. Ha érzelmeink nem megfelelően áramlanak, a manifesztálás egyszerűen nem fog működni.

Míg a manifesztálásról szóló tanítások eddig többnyire arra bátorítottak, hogy változtass a gondolataidon, tudnod kell, hogy ez nem mindig vezet célra. Íme a titok: a valódi manifesztálást érzelmeid mozgásba lendítésével valósíthatod meg, hiszen az áramlásban lévő érzelmek emelik a rezgéseidet. "Nem az számít, mit vagy hogyan teremtesz, hanem az, hol - annak a belső térnek a minősége számít, amiből generálod a manifesztációt." Teremtő erőd megsokszorozódik, amint a szeretet, a belátás, az intuíció és a kiegyensúlyozottság belső teréből merítesz.

Sherianna Boyle könyve túlmutat a manifesztáció egyszerű magyarázatán, hatékony tisztító gyakorlataival holisztikus útmutatást nyújt a belső harmónia eléréséhez, a lélek által vezérelt élethez, és álmaid megvalósításához.

Az Isteni egység * Rezgés * Vonzás * Elkülönülés * Ok-okozat * Megfelelés
* Inspirált cselekvés * Örök energiaátvitel * Kompenzáció * Relativitás
* Polaritás * Adok és kapok * Ritmus Törvénye

Az Univerzum 13 spirituális törvényének ismeretén keresztül képes leszel felébreszteni és mozgásba lendíteni az érzelmekben és az intuícióban rejlő végtelen energiát. A hozzájuk kapcsolódó 13 fénysugárral végzett munka során pedig közelebb kerülhetsz legtisztább és legmagasabb szintű önmagadhoz.

A könyvből megtudhatod:

o Hogyan reagál az univerzum az érzelmi állapotaidra
o Miként készülj fel az energia mozgatására Sherianna egyedülálló érzelmi méregtelenítő, tisztító rendszerével
o Hogyan lendülhetsz túl a manifesztáció leggyakoribb akadályain
o Melyek az univerzum spirituális törvényei a vonzás törvényén túloMegismerheted az energiamunka gyakorlati módszereit, és hogy miként tudod az egyes törvényekhez igazítani őket


Ez a könyv nem arról szól, hogyan szabadulj meg az érzelmeidtől, vagy miként dolgozd fel őket. Sokkal inkább arról, hogy a közelükbe férkőzz, és erőlködés nélkül: vedd észre, figyeld meg, engedd meg és fogadd be őket! Alakítsd át a csinálást és az akarást az energia mozgatásával teremtéssé!

Benned rejlik a képesség, hogy megvalósítsd az álmaidat! Ne feledd: teremtő lény vagy. Mozgásban lévő energia vagy.
Vélemények