Nincs engedélyezve a javascript.
LÉLEK-kép öröknaptár
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
8 091 Ft
Borító ár:
8 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 293 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

365 idézet-fotó-kapcsoldódás az év minden napjára
Egy olyan teljesen új megközelítéssel találkozunk a kiadvány lapjain, melyre eddig talán még nem volt példa. Az öröknaptár KISS BALÁZS KUNÓ öni...
Leírás
Raktári kód:
217812
EAN:
9786155546631
Megjelenés:
2023.11.29.
Kötésmód:
naptár
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
170 x 160
365 idézet-fotó-kapcsoldódás az év minden napjára


Egy olyan teljesen új megközelítéssel találkozunk a kiadvány lapjain, melyre eddig talán még nem volt példa. Az öröknaptár KISS BALÁZS KUNÓ önismereti előadó, író koan-jellegű idézeteit, önismeretet célzó kérdéseit egy FOTÓPÁLYÁZAT keretében megküldött KÉPEK történeteivel, hangulataival, kérdésfelvetéseivel összehangoltan rendezi egy egységgé, s ezek az idézet-fotó összekapcsolódások kísérik végig az olvasót az év minden egyes napján. Bízunk benne, hogy az „olvasott” és „látott” élmények keltette együttes rezgések kellemes társaddá válhatnak az idő folyamán!

KISS BALÁZS KUNÓ: spirituális tanító, közel egy tucat könyv írója, könyvkiadó-alapító és -tulajdonos, fizikatanár, youtuber. Az általa vezetett tanfolyamok, elvonulások résztvevői felismerhetik, hogy az ember miként tapasztalhatja meg a megszabadulást, a vanságot.

FOTOGRÁFUSOK: a kiadvány oldalain 65 nagyszerű fotós munkáival találkozhatunk – 65 különböző látásmód, 65 különböző megközelítés és 365 csodálatos történet.
Vélemények