Nincs engedélyezve a javascript.
Ramtha - A Fehér Könyv

Ramtha - A Fehér Könyv

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
7 290 Ft
Borító ár:
8 100 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
7 290 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Olvass bele
A Fehér Könyv a klasszikus bevezető Ramthához és tanításaihoz, amelyet most átdolgozott és kibővített JZ Knight előszavával, a Ramtha által használt kifejezések és fogalmak szószedetével, a fordító üzenetével, amely elmagyarázza a kulcsfontosságú kifejezéseket, és egy esszé kommentárral Jaime-tól. Leal-Anaya, Ramtha tanításainak jelentőségéről.
Leírás
Raktári kód:
212375
EAN:
9786066571524
Megjelenés:
2023.02.21.
Kötésmód:
ragasztókötés
Oldalszám:
281
Méret [mm]:
160 x 230
Nyelv:
magyar
A Fehér Könyv a klasszikus bevezető Ramthához és tanításaihoz, amelyet most átdolgozott és kibővített JZ Knight előszavával, a Ramtha által használt kifejezések és fogalmak szószedetével, a fordító üzenetével, amely elmagyarázza a kulcsfontosságú kifejezéseket, és egy esszé kommentárral Jaime-tól. Leal-Anaya, Ramtha tanításainak jelentőségéről. Ez egy új magyar nyelvű változat, amely 2022-ban lett kiadva.
A Fehér Könyv megjelenésével nagy űrt szeretnénk kitölteni, mert Ramtha könyveinek és tanításainak az utóbbi 20 évben nem voltak magyar nyelven kaphatóak. Az Ő tanításainak az érvényessége az idő visszaigazolta, visszaigazolja. A Fehér Könyv minden létezés Forrásával, az elfeledett istenséggel, a halál utáni élettel, az evolúcióval, a szerelemmel, a tudat és az elme erejével, tanulságokkal kapcsolatos kérdésekre ad választ. a természettől és a Ramtha felemelkedéséről.

Ramtha egy entitás, amely ezen a síkon élt, megtestesült lélekként tökéletesedett és felemelkedett 35 000 évvel ezelőtt.
A csatornázás jelenségét felhasználva 1977-től mostanáig folyamatosan és következetesen visszatér hierophant tanárként.
Ramtha tanításai az emberi lét alapvető kérdéseivel foglalkoznak, eredetünkkel és sorsunkkal, az élet és halál természetével, a lélekkel, a jóval és a rosszal, a világgal és a lét egyéb síkjaival, a másokkal való kapcsolatokkal, a tér természetével, az idővel a valóság szubsztrátja stb.
Ramtha tanításai gyakran kihívást jelentenek, ugyanakkor konkrét eszközöket, konkrét spirituális technikák használatával hoznak mentális perspektíva tágítására és a valóság tudatosabb, korlátlanabb, rendkívülibb megélésére, hogy FIGYELEMRE MÉLTÓ ÉLETED LEGYEN! Eljött a pillanat, hogy változtass ÉLETEDEN!
Vélemények