Nincs engedélyezve a javascript.
Sose halunk meg

Sose halunk meg
A túlvilág titkai

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 941 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Még ha látszólag nagyon távolinak tűnnek is, elhunyt szeretteink sokkal közelebb állnak hozzánk, mit gondolnánk. A lelkekkel való kapcsolatteremtés tanulható, fejleszthető!
Leírás
Raktári kód:
211964
EAN:
9789635074181
Megjelenés:
2023.02.17.
Méret [mm]:
205 x 135 x 40
Nyelv:
magyar
Még ha látszólag nagyon távolinak tűnnek is, elhunyt szeretteink sokkal közelebb állnak hozzánk, mit gondolnánk. A lelkekkel való kapcsolatteremtés tanulható, fejleszthető!
Amerika legnépszerűbb médiuma és a The New York Times bestsellerszerzője, Matt Fraser kivételes személyiség, aki szavaival, gyógyírként szolgáló tanításaival könnyűvé és különlegessé tudja változtatni a halált és azt, ahogyan viszonyulunk hozzá. Látnoki és médiumi képességeinek köszönhetően átvezeti az Olvasót a nehezebb időszakokon, segítséget nyújtva az igazán erős érzelmi és spirituális kapcsolatok kialakításához.

Matt Fraser legújabb könyvében felfedi a túlvilág titkait és az igazságot a mennyországról.
Megválaszolja azt a kérdést, amelyet praxisa során a leggyakrabban tesznek fel neki: "Mi történik a halál után?". Bár a legtöbben úgy gondolnánk, a válasz erre a kérdésre meglehetősen összetett, igazából nagyon is egyszerű: valójában "sosem halunk meg"!
.Mi történik, amikor átlépünk a mennyországba?
.A mennyország és az örök élet csodálatos valósága
.Őrangyalaink, akik vigyáznak ránk a Földön
.Az álmok szerepe és a lelkek látogatása
.Szerelem, párkapcsolatok és a földi életen túl tartó lelki társi közösségek
.Szellemek, kísértetek, negatív lelkek, energiavámpírok és a médiumok által biztosított védelem
.Sors, szabad akarat és második esély
.Megbánás, jó útra térés és a lelkek általi megbocsátás
.Adottságaink és életcélunk felfedezése
.Karma, jólelkűség és az isteni minőség megtapasztalása
.Hogyan ismerjük fel az elhunyt szeretteink küldte jeleket és üzeneteket?

Matt elmondása szerint "mindannyian saját telefonvonallal rendelkezünk, amely segítségével felvehetjük a kapcsolatot a túlvilággal - mindössze annyit kell tennünk, hogy megtanuljuk, hogyan is használjuk ezt".

A szerző korábban még sosem hallott történeteket és a túlvilági lelkekkel folytatott beszélgetéseit osztja meg az Olvasóval e könyvben, amelynek bölcsessége útmutatóként szolgálhat bárki számára, aki választ keres az élet legfontosabb kérdéseire. Matt megerősít abban, hogy a túlvilágon gyógyulás és teljesség vár ránk és szeretteinkre - és azt is elárulja, hogyan segíthet mindezen tudás abban, hogy vigaszra, célokra és útmutatásra találjunk földi életünkben.

"Elhunyt szeretteink mindig mellettünk vannak; vezetnek minket, utat mutatnak nekünk, és figyelnek ránk - akkor is, ha nem érezzük a jelenlétüket."

"A mennyben lakozó lelkek már szembenéztek a halállal, és annak látják azt, ami az valójában: természetes átalakulásnak. Ezért is jönnek el hozzánk az álmainkban, és küldenek nekünk jeleket. Arra szeretnének ösztönözni minket, hogy lépjünk tovább."
Vélemények