Nincs engedélyezve a javascript.
A csakrák bölcsessége - jóskártya

A csakrák bölcsessége - jóskártya

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 841 Ft
Borító ár:
6 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 841 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ismerd meg valódi szándékaidat, törd át a gátakat és valósítsd meg az álmaidat! A 49 lapos kártyacsomag és a hozzá tartozó útmutató segít céljaid elérésében. A hét fő csakrához kapcsolódó kártyalapok azokat a különös, mesebeli történeteket jelenítik meg, amelyeket halál közeli élményét követően az angyalok meséltek el a népszerű amerikai látónak.
Leírás
Raktári kód:
211978
EAN:
9789632916231
Megjelenés:
2023.02.28.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
195 x 140 x 40
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
300
Ismerd meg valódi szándékaidat, törd át a gátakat és valósítsd meg az álmaidat!
A 49 lapos kártyacsomag és a hozzá tartozó útmutató segít céljaid elérésében. A hét fő csakrához kapcsolódó kártyalapok azokat a különös, mesebeli történeteket jelenítik meg, amelyeket halál közeli élményét követően az angyalok meséltek el a népszerű amerikai látónak.

Csakránként hét lap, hét mese, hét különböző nézőpont segít tudatosítanunk az érzelmeinket és szembenéznünk velük. Az ösztönző gondolatok és kérdések tükröt tartanak, és rámutatnak, belső valóságunk hogyan jelenik meg számunkra a külvilágban. Engedjük hát, hogy a mesék, a színek és a képek megszólítsák lelkünket, beindítsák képzelőerőnket, és a belső hangunk súgja meg a kérdésekre adandó válaszokat. A mélyebb önismerethez a történetekhez tartozó rövid meditáció is hozzájárul, így kimozdulhatunk a holtpontról, és végre továbbhaladhatunk utunkon, amelyen megrekedtünk.-49 különleges csakrakártya, az adott meséhez tartozó inspiráló képpel

- kézikönyv a kártya használatához, az egyes csakrák részletes leírásával, kirakási módokkal, az önvizsgálatot segítő kérdésekkel és meditációval.
Vélemények