Nincs engedélyezve a javascript.
Az okkult tudomány alapjai
napraforgo_plecsni-1.png
napraforgo_plecsni-1.png

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 400 Ft
Borító ár:
6 000 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 200 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az okkultizmus modern történetének egyik legfontosabb könyve évtizedeken át segített kialakítani az okkult gondolkodás és gyakorlat formáját. A szerző öröksége a spirituális filozófia forrásaként ma is folytatódik
Leírás
Raktári kód:
215774
EAN:
9786155032974
Megjelenés:
2023.08.16.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Gérard Anaclet Vincent Encausse (A Coruna, 1865. július 13. - Párizs, 1916. október 25.), kinek mágikus beavatási neve és írói álneve Papus volt, spanyol születésű francia orvos, hipnotizőr, az okkult hagyomány terjesztője és népszerűsítője, valamint a modern Martinista Rend megalapítója.

Az okkultizmus modern történetének egyik legfontosabb könyve évtizedeken át segített kialakítani az okkult gondolkodás és gyakorlat formáját. A szerző öröksége a spirituális filozófia forrásaként ma is folytatódik. Ez a műve a világ történetének lenyűgöző értelmezését kutatja, és erőteljes megközelítést dolgoz ki az ezoterikus szimbolizmus dekódolására, melyet a kortárs okkultisták nagy része átvett és alkalmazott. Papus emellett lenyűgöző elemzést ad az ősi misztériumokról, beleértve a hermetikát, az asztrológiát, a mágiát, az alkímiát, a teozófiát, a számok jelölését, az asztrálsík mibenlétét, a szakrális geometriát, a kabbalát, a tetragrammaton formulát, a piramisokat és még sok minden mást is feltár.

Kritikusai szerint "Az okkult tudomány alapjai" című műve a legkiforrottabb, legátfogóbb írásai közé tartozik.
Vélemények