Nincs engedélyezve a javascript.
Sárkányköztársaság

Sárkányköztársaság
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
4 480 Ft
Borító ár:
4 480 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 256 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"A Mákháború várva várt folytatása!
Nikannak a történelem során háromszor is meg kellett küzdenie a túlélésért a véres mákháborúkban. Annak ellenére, hogy a harmadik hadjárat csak nemrég ért véget, Zsin nem tud megfeledkezni arról a kegyetlenségről, amelyet a népe megmentése érdekében követett el.
Leírás
Raktári kód:
187580
ISBN:
9789634197324
EAN:
9789634197324
Gyártó kód:
17531
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
672
Nyelv:
magyar
"A Mákháború várva várt folytatása!

Nikannak a történelem során háromszor is meg kellett küzdenie a túlélésért a véres mákháborúkban. Annak ellenére, hogy a harmadik hadjárat csak nemrég ért véget, Zsin nem tud megfeledkezni arról a kegyetlenségről, amelyet a népe megmentése érdekében követett el. Menekül a bűntudat, a szorongató ópiumfüggés és a tűz isteneként megismert bosszúálló főnix parancsai elől, aki rémes hatalommal ruházta fel.

Bár Zsin nem akar élni, meghalni sem hajlandó addig, amíg bosszút nem áll az áruló császárnőn, aki hátat fordított a hazájának, és szövetségre lépett az ellenséggel. A lány egyetlen reménye, ha belép a befolyásos Sárkány hadúr seregébe. A hadúr arra készül, hogy meghódítja Nikant, elűzi a császárnőt a trónról, és létrehoz egy új köztársaságot.

Ám sem a császárnő, sem a Sárkány hadúr nem az, akinek látszik. Zsin minél több dolognak lesz szemtanúja, annál jobban tart attól, hogy az országa iránt érzett szeretete ismét arra fogja kényszeríteni, hogy éljen a főnix gyilkos hatalmával. Mert már nincs semmi, amit Zsin ne áldozna fel az országa megmentéséért... és a bosszúért."
A szerzőről
R.F. Kuang
R.F. Kuang

Rebecca F. Kuang Kantonban született 1996-ban, majd szüleivel 2000-ben az USA-ban telepedtek le. A Georgetown Egyetemen nemzetközi történelemből diplomázott, majd a Yale-en PhD-képzésben vett részt kelet-ázsiai nyelvekből.

Az első, Mákháború című fantasy könyve a megjelenését követően elnyerte a Crawford- és Compton Crook-díjakat, valamint jelölték a Nebula-, World Fantasy-, British Fantasy- és Locus-díjakra. Egy évvel később, 2020-ban Kuang elnyerte a legjobb új szerzőnek járó Astounding-díjat.

Az ezt követő, Bábel című regénye az amerikai nemzeti eladási lista és a New York Times sikerlista első helyére került, mellyel felülmúlta minden korábbi sikerét, így végleg elfoglalta helyét a kortárs fantasyszerzők legjobbjai közt.

Vélemények