Nincs engedélyezve a javascript.
Álomdalok 2.

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Minden idők egyik legnevesebb fantasyírója, George R. R. Martin már A tűz és jég dala világrengető sikere előtt is a műfaj megkerülhetetlen alakjának számított, pályafutását kezdettől fogva rangos díjak és zajos sikerek kísérik.
A csodálatosan sokszínű életműből válogató Álomdalok második kötete az ereje teljében lévő írót mutatja be nekünk, aki egyszerűen nem tud hibázni, legyen szó science fictionről, fantasyről, horrorról, vagy ezek utánozhatatlan egyvelegéről.
Leírás
Raktári kód:
178839
ISBN:
9789633579732
EAN:
9789633579732
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
896
Nyelv:
magyar
Minden idők egyik legnevesebb fantasyírója, George R. R. Martin már A tűz és jég dala világrengető sikere előtt is a műfaj megkerülhetetlen alakjának számított, pályafutását kezdettől fogva rangos díjak és zajos sikerek kísérik.
A csodálatosan sokszínű életműből válogató Álomdalok második kötete az ereje teljében lévő írót mutatja be nekünk, aki egyszerűen nem tud hibázni, legyen szó science fictionről, fantasyről, horrorról, vagy ezek utánozhatatlan egyvelegéről. A könyv emellett betekintést nyújt Martin forgatókönyvírói munkásságába is, és a személyes hangnemben írt visszaemlékezések révén közelebbről is megismerhetjük őt.
A szerzőről
gettyimages_1134756820.jpg
George R. R. Martin
A fantasy, a horror és a sci-fi műfajában alkotó amerikai írót a legnagyobb fantasyszerzőnek tartják J. R. R. Tolkien óta. Bár nagyon fiatalon kezdett el írni, első története középiskolás korában jelent meg nyomtatásban, az írással sokáig csak részmunkaidőben foglalkozott, és csak 1979-ben lett főállású író. A hetvenes években irodalomi munkásságával több Hugo- és Nebula-díjat is nyert.
Ennek ellenére a novella- és regényírást egy átmeneti időre lecserélte a filmek világára: sorozatszerkesztő, producer, co-executive producer lett Hollywoodban, majd még később sorozatötleteket szállított különböző stúdióknak.
Időközben azonban rájött, hogy az ő igazi világa mégiscsak az írás. 1996-ban jelent meg A tűz és jég dala című sorozatának első kötete, a Trónok harca, amely hatalmas siker lett az egész világon, részben a belőle készült filmsorozatnak köszönhetően.
Ismert művei: Lázálom (1982), A tűz és jég dala sorozat, A hét királyság lovagjai sorozat
Vélemények