Nincs engedélyezve a javascript.
Az írisz áldozata

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 401 Ft
Borító ár:
4 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 401 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy lány, aki a múltat keresi. Egy férfi, aki bűnt követett el. S egy testvér, aki rossz útra tért. Cylia és Kein fogságba esett a Hitetlenek Birodalmában. Míg Cyliát fivére mérgező akarata tartja kordában, addig a társát börtönbe zárják. Mindketten a szabadságra vágynak, azonban egymás nélkül nem menekülhetnek.
Leírás
Raktári kód:
216857
EAN:
9786156624161
Megjelenés:
2023.10.11.
Kötésmód:
puhakötés ragasztva
Oldalszám:
588
Nyelv:
magyar
Egy lány, aki a múltat keresi. Egy férfi, aki bűnt követett el. S egy testvér, aki rossz útra tért. Cylia és Kein fogságba esett a Hitetlenek Birodalmában. Míg Cyliát fivére mérgező akarata tartja kordában, addig a társát börtönbe zárják. Mindketten a szabadságra vágynak, azonban egymás nélkül nem menekülhetnek. Egy veszedelmes társadalomban kell megtalálniuk az igazság darabkáit, ahol a manipulatív Solo irányítja a szálakat.
A háttérben gonosz erők munkálkodnak, ők ketten pedig még csak nem is sejtik, hogy egy őrült gépezet fő mozgatórugójává váltak. Sötét titkok, természetfölötti erők és elfelejtett emlékek szövik össze a leendő uralkodók sorsát. Vajon a két fiatal egymásra találhat a buktatókkal teli úton? Meg tudják akadályozni a lassan háborúvá fajuló eseményeket? Az Örökölt királyság letehetetlen második kötete egy veszedelmes utazásra hív, melynek minden pillanatát áthatja a remény.
Vélemények