Nincs engedélyezve a javascript.
Öt királyság 2. A Lator Lovag
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 879 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 519 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Brandon Mullnak köszönhetően ismét hiszek a varázslatokban!” – Lynn, goodreads.com – Cole Randolph még mindig a halloweenkor elrabolt barátai után kutat, de most Elloweerben, az ébrenlét és álom határán található királyságban.
Leírás
Raktári kód:
204054
ISBN:
9789635617210
EAN:
9789635617210
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
488
Nyelv:
magyar

„Brandon Mullnak köszönhetően ismét hiszek a varázslatokban!” – Lynn, goodreads.com – Cole Randolph még mindig a halloweenkor elrabolt barátai után kutat, de most Elloweerben, az ébrenlét és álom határán található királyságban. Új barátaival, Mirával, Tücsökkel és Jace-szel csatlakoznak az ellenálláshoz, hogy megtalálják Mira nővérét, Honort. A királyság városainak lakóit titokzatos ellenség mészárolja, aki nem hagy egyetlen túlélőt sem, ráadásul a lázadó Lator Lovag is megbontja a hatalmi egyensúlyt. Cole és Mira új varázslatok segítségével keres védelmet, és próbál túljárni a Magasságos Király eszén, aki vissza akarja szerezni, amit elveszített, bármi legyen is az ára.


Izgalmas kaland az egész családnak. Olvassátok!


„Csodásan megírt, kreatív könyv, még nevetni is tudtam rajta. Kiváló folytatás az Égi Fosztogatókhoz, éppen ott folytatódik, ahol az előző könyv véget ért. Gyorsan pörögtek az események. Bármilyen korosztály számára könnyed olvasmány.” – Ashley, goodreads.com


14 éves kortól ajánljuk!

Vélemények