Nincs engedélyezve a javascript.
A gyilkos tündérek városa

A gyilkos tündérek városa

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 049 Ft
Borító ár:
4 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 049 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mit tehet az egyszeri pesti polgár, ha egy napon kiderül, a körülötte lévő világ több, mint amit eddig érzékelt belőle? Ha rájön, hogy a város lakói között...
Leírás
Raktári kód:
206594
ISBN:
9786156094209
EAN:
9786156094209
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
ragasztókötés
Nyelv:
magyar
Mit tehet az egyszeri pesti polgár, ha egy napon kiderül, a körülötte lévő világ több, mint amit eddig érzékelt belőle? Ha rájön, hogy a város lakói között különleges teremtmények rejtőznek, akik régi időkből származó hatalommal bírnak? Ha megtudja, hogy a Gellérthegy mélyén egy elfeledett birodalom központja húzódik, és épp ö kerül e titkos birodalom sötét alakjainak célkeresztjébe?
A félszeg tanársegéd egy világraszóló régészeti lelet kapcsán keveredik a misztikus események sodrásába. Hogy rettenthetetlen hőssé, Vagy lidércek és szörnyetegek által üldözött remegő ronccsá válik, az kiderül ebből a fordulatos, olykor humoros, máskor borzongató történetből.
Vélemények
Tóth Géza
Tóth Géza
szeptember 20. 22:12
Válaszolok
Hát ez nagyon jó volt! Teljesen egyedi ötletek egy autentikus magyar környezetben. Baromi érdekes karakterek, újszerű mágia értelmezés, pörgős cselekmény. Van egy-egy sikamlós rész is, aki erre vágyna, de sokszor meg vicces, többször röhögtem egy nagyot. Abszolút ajánlott.