Nincs engedélyezve a javascript.
A róka árnya 1.
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 229 Ft
Borító ár:
4 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 229 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egyetlen kívánság új hajnalt ébreszt! Minden ezredik évben az Ezer Imádság Tekercsének birtokosa előhívhatja a hatalmas Kami Sárkányt a tengerből, és lehet hozzá egyetlen kívánsága. Az idő közeleg… és a tekercs hiányzó darabjait Ivagoto egész területén keresik.
Leírás
Raktári kód:
204626
ISBN:
9789633995990
EAN:
9789633995990
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
408
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
490

Egyetlen kívánság új hajnalt ébreszt! Minden ezredik évben az Ezer Imádság Tekercsének birtokosa előhívhatja a hatalmas Kami Sárkányt a tengerből, és lehet hozzá egyetlen kívánsága. Az idő közeleg… és a tekercs hiányzó darabjait Ivagoto egész területén keresik. Amikor a démonok megölik a félkicune Jumeko befogadóit, a lány kénytelen elmenekülni az otthonából a tekercs egy darabjával.


A sors a titokzatos szamuráj, Kage Tacumi felé tereli őt, aki Jumeko egyetlen reménye a túlélésre. Ám a fiú parancsot kapott a tekercs megszerzésére. Ezzel egy nyugtalanító szövetség köttetik, és Jumeko megkezdi élete legnagyobb megtévesztését, tudva, hogy a titka nem csupán élet-halál kérdése – az egész világ sorsa múlik rajta.


A japán mitológia inspirálta történet a kirobbanóan tehetséges Julie Kagawa tollából. Az év legelképesztőbb fantasyje.


„Már az első fejezettől kezdve imádtam, és jobban elbűvölt, mint bármelyik idén olvasott könyv. Libabőr. Könnyek. Tökéletesség. Ez a három szó jut róla eszembe, és ahogy haladtam előre, egyre jobban beleszerettem a történetbe.” – Melanie, goodreads.com


„Tele van akcióval, humorral, feszültséggel, horrorral, bimbózó románccal, ami teljesen lebilincselt.” – Lerizza Mae, goodreads.com


 


Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog. 13 éves kortól ajánljuk!

Vélemények