Nincs engedélyezve a javascript.
Sárkányok tánca

Sárkányok tánca
A tűz és jég dala V.

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Közeleg a tél. A hideg szelek feltámadtak a sokat szenvedett Hét Királyságban, ahol az öt király háborúja után a túlélőknek most az éhínséggel kell szemben...
Leírás
Raktári kód:
190259
ISBN:
9789634478522
EAN:
9789634478522
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
1104
Nyelv:
magyar
Közeleg a tél. A hideg szelek feltámadtak a sokat szenvedett Hét Királyságban, ahol az öt király háborúja után a túlélőknek most az éhínséggel kell szembenézniük. Az emberek birodalmát védelmező Fal ifjú parancsnoka, Havas Jon a Mások elleni reménytelen küzdelemre készíti fel a szétzüllött Éjjeli Őrséget, ám rá kell döbbennie, hogy ellenségei jóval közelebb vannak hozzá, mint gondolná. Stannis Baratheon Észak uralmáért vív elkeseredett harcot a Boltonokkal, miközben Királyvárban a Lannister-ház próbálja megerősíteni Tommen, a gyermekkirály törékeny uralmát a kivérzett Hét Királyság fölött. A Keskeny-tenger másik oldalán Tyrion Lannister, a megvetett és üldözött rokongyilkos sárkányvadászatra indul, ám útja veszélyekkel és váratlan kitérőkkel teli. A világ eközben az ősi városra, Meereenre figyel, ahol Viharbanszületett Daeneryst, Westeros jog szerinti uralkodóját minden oldalról ellenségei szorongatják. Hogy arathat diadalt a Sárkányok Anyja, ha három gyermekére sem számíthat? A végkifejlet csak tűz és vér lehet, ám ki éli túl a sárkányok táncát? George R. R. Martin elsöprő sikerű könyvsorozata, A tűz és jég dala ötödik része szinte mindegyik oldala új fordulatokat, titkokat és drámai összecsapásokat tartogat.
A szerzőről
gettyimages_1134756820.jpg
George R. R. Martin
A fantasy, a horror és a sci-fi műfajában alkotó amerikai írót a legnagyobb fantasyszerzőnek tartják J. R. R. Tolkien óta. Bár nagyon fiatalon kezdett el írni, első története középiskolás korában jelent meg nyomtatásban, az írással sokáig csak részmunkaidőben foglalkozott, és csak 1979-ben lett főállású író. A hetvenes években irodalomi munkásságával több Hugo- és Nebula-díjat is nyert.
Ennek ellenére a novella- és regényírást egy átmeneti időre lecserélte a filmek világára: sorozatszerkesztő, producer, co-executive producer lett Hollywoodban, majd még később sorozatötleteket szállított különböző stúdióknak.
Időközben azonban rájött, hogy az ő igazi világa mégiscsak az írás. 1996-ban jelent meg A tűz és jég dala című sorozatának első kötete, a Trónok harca, amely hatalmas siker lett az egész világon, részben a belőle készült filmsorozatnak köszönhetően.
Ismert művei: Lázálom (1982), A tűz és jég dala sorozat, A hét királyság lovagjai sorozat
Vélemények