Nincs engedélyezve a javascript.
Shadow and Bone - Árnyék és csont

Shadow and Bone - Árnyék és csont
Grisha trilógia 1.

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 869 Ft
Borító ár:
4 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 869 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis föl...
Leírás
Raktári kód:
197034
ISBN:
9789635616770
EAN:
9789635616770
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
376
Nyelv:
magyar
Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől.

A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már ő sem lehet a támasza. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek.


Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. Csodálatos megmenekülésük váratlan következményekkel jár. Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Éjúr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát.


A cári udvar fényűző forgatagában sokan az Éjúr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb ves10200zélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Döntenie kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival?
Egyedül a múltja adhat reményt...
Mert csupán ez az árva lány mentheti meg a jövőt.„Lenyűgöző leírások, elképesztő mágia és fordulat fordulat hátán! A rengeteg emlékezetes kaland között az sem fog csalódni, aki romantikára vagy veszélyes találkozásokra számít." – Publishers WeeklySzereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.


14 éves kortól ajánljuk!

A szerzőről
Leigh Bardugo
Leigh Bardugo

Leigh Bardugo amerikai fantasy író.

Leginkább fiatal felnőtt regényeiről ismert, amelyek közé tartozik az Árnyék és Csont trilógia, valamint a Hat Varjú.

A Yale Egyetemre járt, ahol 1997 tavaszán szerzett angol diplomát. Tagja volt a Farkasfej titkos társaságnak. Mielőtt megjelentette első regényét, szövegírással és újságírással, valamint sminkekkel és speciális effektusokkal foglalkozott.

Elismerést kapott a felnőtteknek szánt paranormális fantasy debütálásáért, a Kilencedik házért is.

A Shadow and Bone és a Six of Crows sorozatot a Netflix Shadow and Bone, a Kilencedik házat pedig az Amazon Studios adaptálta; Bardugo mindkét mű executive producere.

Könyveit 22 nyelvre fordították le, és több mint 50 országban adták ki.

A Six of Crows köszönetnyilvánítási részében Bardugo elmondta, hogy csontelhalásban szenved, így néha botot kell használnia, ez volt az inspiráció forrása a történet hat főszereplőjének egyikének, a mestertolvajnak és a bandafőnöknek, Kaz Brekkernek, aki botot használ.

Bardugo 2006 és 2007 között a Captain Automatic együttes énekese volt.

Vélemények