Nincs engedélyezve a javascript.
Szárnyak és pusztulás udvara  - Tüskék és rózsák udvara 3.
Bestseller könyvek
Bestseller könyvek

Szárnyak és pusztulás udvara  - Tüskék és rózsák udvara 3.

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 129 Ft
Borító ár:
5 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 129 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A festményem hazugság volt.
Még nem álltam készen.

Feyre visszatért a tavasz udvarába, hogy információkat gyűjtsön Tamlin mesterkedéseiről és a Prythian meghódítására törő Hybern királyáról.

Leírás
Raktári kód:
171519
ISBN:
9789634574378
EAN:
9789634574378
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
800
Nyelv:
magyar

A festményem hazugság volt.
Még nem álltam készen.


Feyre visszatért a tavasz udvarába, hogy információkat gyűjtsön Tamlin mesterkedéseiről és a Prythian meghódítására törő Hybern királyáról. Veszélyes kettős játékot játszik, és egyetlen apró hiba végzetesen megpecsételheti nemcsak az ő, de az egész világ sorsát.
A háború közeledtével pedig el kell döntenie, hogy kiben bízik meg a lenyűgöző, ámde veszedelmes főurak közül, és a legváratlanabb helyeken muszáj szövetségest találnia.
A Földet vörösre festi a rengeteg kiontott vér, miközben gigászi hadseregek küzdenek valamiért, ami az egész világ pusztulását hozhatja.


A lenyűgöző New York Times és USA Today bestseller sorozat vadonatúj kötete.


#1 helyezett a goodreads.com 2017-es szavazásán, Young Adult Fantasy kategóriában.

A szerzőről
sarah_j_maas.jpeg
Sarah J. Maas

Sarah J. Maas amerikai fantasy regényíró 1986. március 5-én született New Yorkban. Az írónő leginkább a 2012-ben debütáló Üvegtrón, és a 2015-ben megjelent Tüskék és rózsák udvara műveiről ismert. Nagy sikert aratott munkája a Föld és vér háza (2020), amely a Crescent City című sorozatának első része.


Élete
2008-ban Maas magna cum laude diplomát szerzett a New York-i Oneida megyei Clintonban, a Hamilton Főiskolán. Vallástudomány szakon végzett és kreatív írást is tanult. 2008-ban kötött szerződést az ügynökével Tamar Rydzinski-vel, a Laura Dial Irodalmi Ügynökségnél. Az Üvegtrón kiadásának jogait 2010 márciusában vásárolta meg a Bloomsbury kiadó. A sorozat 15 jelent meg és 35 nyelven érhető el. Mielőtt az első regény megjelent volna Sarah számos előzménynovellát is írt a világhoz, amelyet Az orgyilkos pengéje és más történetek c. kötetben gyűjtöttek össze. A sorozat második része, az Éjkorona már a megjelenését követően felkerült a New York Times fiatal felnőtteknek szóló bestsellerek listájára (2013). A zárókötet, a Felperzselt királyság 2018. október 23-án jelent meg, így a kész sorozat összesen hét könyvből áll.


A Tüskék és rózsák udvara, Maas második sorozata a hagyományos A szépség és szörnyeteg történet újragondolása. A trilógia első könyve 2009-ben íródott, de csak 2015-ben jelent meg, és azonnal helyet kapott a New York Times bestseller listáján. A negyedik könyv (Court of Silver Flames) 2021 februárjában jelent meg. 2015 szeptemberében jelentették be, hogy a Mark Gordon Company televíziós jogokat szerzett a Tüskék és rózsák udvara megfilmesítésére. 2018. május 16-án Sarah J. Maas bejelentette harmadik, illetve első felnőtt fantasy sorozatának megjelenését Crescent City néven. Az első könyvet A Föld és a vér házát a Bloomsbury adta ki 2020. március 3-án. 


A széles kínálatunkban az elmúlt évek legnépszerűbb fantasy könyveit találhatod meg: történelmi alapon nyugvó regényeket, a sötét vagy paranormális témákat boncolgató műveket vagy a mágia világa által átszőtt történeteket is olvashatsz.


Fedezd fel a szerző nagyszerű művei mellett a további fantasy könyvkínálatunkat!

Vélemények