Nincs engedélyezve a javascript.
The Wicked Deep - Gonosz mélység

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 329 Ft
Borító ár:
3 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 329 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Köszöntünk az elátkozott városban, Sparrow-ban! A Csendes-óceán partján fekvő városkában kétszáz évvel ezelőtt három nővért halálra ítéltek boszorkánysá...
Leírás
Raktári kód:
194855
ISBN:
9789634578017
EAN:
9789634578017
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar
Köszöntünk az elátkozott városban, Sparrow-ban!

A Csendes-óceán partján fekvő városkában kétszáz évvel ezelőtt három nővért halálra ítéltek boszorkányságért. Köveket kötöttek a bokájukra, és a kikötő mély vizébe lökték őket.


Azóta minden nyáron visszatérnek egy kis időre, hogy három bájos lány testébe költözve bosszút álljanak – fiúkat csaljanak a kikötőbe, és vízbe fojtsák őket.


Mint a legtöbb helybeli, a tizenhét éves Penny Talbot is beletörődött a várost sújtó átokba. De ebben az évben, a nővérek visszatérésének előestéjén egy új fiú, Bo Carter érkezik a városba, akinek fogalma sincs róla, milyen veszedelembe csöppent.


A gyanú és a hazugságok gyorsan terjednek az eső áztatta utcákon. A városlakók egymás ellen fordulnak, Penny és Bo attól tart, hogy a másik titkokat rejteget. A halál pedig gyorsan utoléri azokat, akik nem tudnak ellenállni a nővérek csábításának.


Penny azonban olyasmit is lát, amit mások nem. És muszáj lesz választania, hogy Bót mentse meg, vagy saját magát.
Legyőzheti egy boszorkány az óceán szirénénekét?„Számomra a történet legerősebb pontja az atmoszféra. Az írói stílus egyszerűen zseniális!" – FairyDust, moly.hu


„Ernshaw az igazi boszorkány, nem a Swan nővérek, engem legalábbis teljesen elbűvölt." – HeySunny, moly.huSzereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.


16 éves kortól ajánljuk!

Vélemények