Nincs engedélyezve a javascript.
Felnőtt húsleves

Felnőtt húsleves
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
2 490 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lucifer ellenorzést tart a pokolban? Bevezetik egy hatalmas terembe, ahol óriási üstökben rotyognak az emberek. Az elso mellett egy felirat: ?Kimászni tilos?. Lucifer kérdésére azt felelik, ezek a németek, akik mindig betartják a szabályokat. A következo üst mellett állig felfegyverzett ördögök vigyázzák a rendet.
Leírás
Raktári kód:
135886
ISBN:
9786155418082
EAN:
9786155418082
Gyártó kód:
2377
Megjelenés:
2010.
Oldalszám:
179
Nyelv:
magyar
Lucifer ellenorzést tart a pokolban? Bevezetik egy hatalmas terembe, ahol óriási üstökben rotyognak az emberek. Az elso mellett egy felirat: ?Kimászni tilos?. Lucifer kérdésére azt felelik, ezek a németek, akik mindig betartják a szabályokat. A következo üst mellett állig felfegyverzett ördögök vigyázzák a rendet. Itt vannak az oroszok, akiket csak így lehet visszatartani, mondják ezúttal. A harmadik üstnél végül meglepodve tapasztalja, hogy se tábla, se orség, mégis minden rendben van. ?Ezek itt a magyarok. Ha valamelyikük megpróbálna kimászni, a többi úgyis visszahúzza??


Miért nem szeretünk jól élni? Szenvedéllyel, hittel, okosan, mosolyogva?

Miért nem szeretünk jókat enni? Lassan, jóízuen, odafigyeléssel, megadva a módját?

Miért nem szeretünk jókat beszélgetni? Felszabadultan, oszintén, jóról és rosszról egyaránt?


Dr. Csernus Imre asztalánál ülve sokszor felmerülnek ezek a kérdések, és miközben barátai körében ízekrol, ételekrol, borról, hagyományról esik szó, idorol idore elokerülnek az emberi problémák is, amelyekkel mindannyian szembenézünk, ha úgy döntünk, hogy az élet napos oldalán szeretnénk élni. A szerzo személyes története, amelyet ebben a könyvben elmesél, világosan bemutatja, hogy neki magának is saját árnyaival kellett megküzdenie az oszinte mosolyért. Hiszen mindenki csak azt eszi meg, amit megfoz?
Vélemények