Nincs engedélyezve a javascript.
Mit főzzön anya?

Mit főzzön anya?
130 recept a hozzátáplálás idejére az egész családnak

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 248 Ft
Borító ár:
5 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 310 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Laktató fogások 6 hónapos kortól Főzzünk egyszerre magunknak és a babának! Itt az ideje, hogy búcsút intsünk a több órás előkészületeket igénylő főzésnek, amellyel a kisgyerekek és a felnőttek szükségleteit, kívánságait igyekeztünk kielégíteni. Kezdjük el kisbabánk hozzátáplálását olyan fogásokkal, amelyeket 30 perc alatt elkészíthetünk és az egész család számára laktatók.
Leírás
Raktári kód:
214914
EAN:
9789635653591
Megjelenés:
2023.08.17.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
224
Nyelv:
magyar
Laktató fogások 6 hónapos kortól Főzzünk egyszerre magunknak és a babának! Itt az ideje, hogy búcsút intsünk a több órás előkészületeket igénylő főzésnek, amellyel a kisgyerekek és a felnőttek szükségleteit, kívánságait igyekeztünk kielégíteni. Kezdjük el kisbabánk hozzátáplálását olyan fogásokkal, amelyeket 30 perc alatt elkészíthetünk és az egész család számára laktatók. Ez a zseniális, új módszer tökéletes kiegészítője az igény szerinti hozzátáplálásnak.
Lehetővé teszi, hogy úgy vezessük be kisbabánk étrendjébe a szilárd ételeket, hogy egyetlen fogást készítünk, amelyet az egész család együtt fogyaszthat el - így a baba is észrevétlenül megtanul enni, miközben a nagyokat figyeli. Minden recept gyorsan elkészíthető és könnyen hozzáigazítható a különböző korosztályok táplálkozási igényeihez. A könyvben található több mint 130 receptet bátran használhatjuk már kisbabánk 6 hónapos korától kezdve.

Rebecca Wilson édesanya, szoptatási tanácsadó, aki népszerű Instagram csatornáján (@rebeccawilsonfood), valamint eddig megjelent két bestseller könyvében osztja meg velünk egyszerű és finom receptjeit a szilárd ételek bevezetéséről a kisbabák étrendjébe.
Vélemények