Nincs engedélyezve a javascript.
Séfasztal a kert végében
Előrendelhető
Borító ár:
8 900 Ft
Bevezető ár:
6 764 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel! A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A "kertből az asztalra" elvet követve egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk.
Leírás
Raktári kód:
212950
EAN:
9789635652822
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
300
Nyelv:
magyar
Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel!
A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A "kertből az asztalra" elvet követve egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk.
Horváth Gábor és Török Patrícia - A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze - személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát.

Pati sokéves tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak, rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az egzotikusként ismert növényekig.

Gábor - aki többek között a Gault Millau Év Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.
Vélemények