Nincs engedélyezve a javascript.
Terítéken
Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 823 Ft
Borító ár:
6 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 011 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A kötet, amit a kezében tart, kedves Olvasó, több, mint egy szakácskönyv: nemcsak recepteket talál benne, hanem a vendéglátás minden részletére kitérő kalauzt is. Az otthoni vendéglátás eleganciáját segít megteremteni.
Leírás
Raktári kód:
210588
EAN:
9786156488084
Megjelenés:
2022.11.11.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
212
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
850
A kötet, amit a kezében tart, kedves Olvasó, több, mint egy szakácskönyv: nemcsak recepteket talál benne, hanem a vendéglátás minden részletére kitérő kalauzt is. Az otthoni vendéglátás eleganciáját segít megteremteni.

Az egyszerű kávézástól a névkártyás ültetésen át hatalmas partik rendezéséig. Praktikus ötletekkel segít a dekoráció és a terítés művészetében, azevőeszközök és az olyan asztali készségek használatában, mint a késbak. Mindezt nem drága holmik beszerzésével, hanem sokszor meghökkentő, de a környezetünkben megtalálható hétköznapi eszközök használatával. Továbbá abban is eligazít, hogy mit mivel, hogyan kell enni, teríteni, jóvendéglátónak vagy épp jó vendégnek lenni. A könyv megmutatja, hogy hogyan küldjünk egyszerűen meghívót, hogyan díszítsük fel a lakást és az asztalt a megfelelő miliő kialakításához, vagy hogyan tudunk egy menüt összeállítani úgy, hogy mi se a konyhában robotoljunk egész este. Nos, ez a könyv ebben is szolgálatunkra lesz. Minden alkalomra többféle menüt kínál, és persze a menükben szereplőfogások pontos leírását is.

A szerző, Polgár Tünde hosszú évek háziasszonyi, vendéglátói tapasztalatait gyűjti össze ebben a könyvben évszakonként rendezve. Hitvallása, hogy az ételek elkészítésével is kifejezhetjük a szeretetünket. Ahogy azélet többi területén, itt is fontos számára az elegancia, ami minden terítésen, tálaláson, minden ételen visszaköszön.

A részletes, jól követhetőételleírások között találhatunk a családnak és a barátoknak, hétköznapra, ünnepekre vagy akár hivatalos alkalomra való recepteket. Van köztük pillanatok alatt elkészíthető, és napokon át alkotandó, de mind izgalmas és elegáns, ráadásul legtöbbjük egészséges is. Polgár Tünde kifinomultkonyhájával bizonyítja, hogy otthon is teremthető fine dining hangulat, anélkül, hogy mesterszakácsok lennénk.

Ez a könyv a vendégvárás művészetét és az igazi vendéglátás luxusát képviseli. Útmutató azoknak, akik szeretnék az étkezés eleganciáját otthon is megteremteni.
Vélemények