Nincs engedélyezve a javascript.
A Nyugalmazott Elefánt Úr Birodalma

A Nyugalmazott Elefánt Úr Birodalma

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Varázslatos helyre röpít minket az épp száz éve született, világteremtő fantáziájú Végh György. A nagy-nagy Erdőben különleges lények laknak, akikkel mindig történik valami. Végh György barátai valóságosabbak, mint valaha, hiszen nemcsak történeteikkel szórakoztatják az olvasót, hanem izgalmas játékokat is tanítanak nekik.
Leírás
Raktári kód:
193555
ISBN:
9789634863748
EAN:
9789634863748
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
96
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
392
Varázslatos helyre röpít minket az épp száz éve született, világteremtő fantáziájú Végh György. A nagy-nagy Erdőben különleges lények laknak, akikkel mindig történik valami. Végh György barátai valóságosabbak, mint valaha, hiszen nemcsak történeteikkel szórakoztatják az olvasót, hanem izgalmas játékokat is tanítanak nekik. A könyvet pedig Réber László utánozhatatlan hangulatú illusztrációi teszik még szerethetőbbé.

Pacsaji, a róka, leginkább már csak az erdő lakónak emlékében él, cinkostársa, a Léha Ku¨lsejű Zsiráf azonban jó pár csínyt elkövet helyette is, amelyekről Bagoly Tivadar Tihamér, az Errdeji Hírradó Széltében-hosszában című lap alapítója, főszerkesztője és egyben főmunkatársa is beszámol, míg Nyugalmazott Elefánt Úr, az egykor hírneves kötéltáncos, az Erdő kormányzói feladatait látja el. Végh György barátai valóságosabbak, mint valaha, hiszen nemcsak történeteikkel szórakoztatják az olvasót, hanem izgalmas játékokat is tanítanak nekik.

Vélemények