Nincs engedélyezve a javascript.
A rettegő fogorvos

A rettegő fogorvos
Már tudok olvasni

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 799 Ft
Borító ár:
1 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 799 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Zománc utca 20.-ban rendel a félelmetes Fognyűvő doktor. Rebesgetik róla, hogy gyerekeket eszik. Gyerekeket, akik...
Leírás
Raktári kód:
913555
ISBN:
9789631192797
EAN:
9789631192797
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
48
Nyelv:
Magyar
A Zománc utca 20.-ban rendel a félelmetes Fognyűvő doktor. Rebesgetik róla, hogy gyerekeket eszik. Gyerekeket, akik élnek-halnak az édességért, de fogat mosni azt már nem szeretnek. Az igazság az, hogy Fognyűvő doktor a legfélénkebb orvos a világon. Amikor Pajti és Húgi a rendelőjébe lép, ő nyomban a széke alá bújik. A két testvért nagyon kíváncsivá teszi a fogorvos félénksége. Vajon miért retteg Fognyűvő doktor a gyerekektől?
A szerzőről
anonymous-big-02.gif
Vig Balázs

Szeretettel köszöntelek, Vig Balázs vagyok. Annak, aki szereti az évszámokat, vagy számolgatni, hogy mennyivel fiatalabb a másiknál, álljon itt, hogy 1984-ben születtem.

Úgy érkeztem a Móra Kiadóba, mint a mesebeli legkisebb szegénylegény, szerencsét próbálni az első kéziratommal. Ugyan sem a fele királyságot, sem pedig a királylány kezét nem nyertem (még) el, de első mesém, a Három bajusz gazdát keres napvilágot látott. Kicsit később követte őt a második mesém, A rettegő fogorvos, a Már tudok olvasni sorozatban.

Azóta járom az országot, és igyekszem minél több óvodásnak, iskolásnak, szülőnek, pedagógusnak és könyvtárosnak bemutatni a világgá tekergő bajuszok és a bátor gyerekektől rettegő fogorvos történetét. Talán már volt szerencsém találkozni Veled személyesen is, de ha nem, hamarosan sort kerítünk rá! Addig pedig, a könyveimen keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot.

Elárulom, hogy már majdnem kész a következő mesém is, de hogy miről fog szólni, az egyelőre maradjon titokban, hogy minél nagyobb legyen a meglepetés!

Ha kíváncsi vagy még több mindenre velem kapcsolatban, fotókat, videókat nézegetnél, további bejegyzéseket, meséket olvasgatnál tőlem, látogass el a www.vigbalazs.com oldalra,  keress a facebookon, így találsz meg:  Vig Balázs - Gyerekcipő /http://goo.gl/lLtSMX/  és húzd fel a Gyerekcipőt…

Vélemények