Nincs engedélyezve a javascript.
A szellemmalac esete

A szellemmalac esete

Fürkész Fanni kideríti 1.

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
2 799 Ft
Korábbi ár:
2 127 Ft
Online ár:
2 351 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Fürkész Fanni, a kilenc és fél éves bámulatos mesterdetektív képes kinyomozni a legrejtélyesebb eseteket, akár éhgyomorral is. Amikor Sütő tanárnő, majd...
Leírás
Raktári kód:
194851
ISBN:
9789633997826
EAN:
9789633997826
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
176
Nyelv:
magyar
Fürkész Fanni, a kilenc és fél éves bámulatos mesterdetektív képes kinyomozni a legrejtélyesebb eseteket, akár éhgyomorral is.

Amikor Sütő tanárnő, majd mások is zöldes fénnyel világító, kísérteties tengerimalacokat látnak szabadon kószálni a városban, a kilencéves Fanni elhatározza, hogy társaival végére jár a dolognak. A helyzetet bonyolítja, hogy már csak pár nap van a városi tehetségkutató versenyig, és a táncoló detektívek műsorszáma, amivel a lányok nyerni szeretnének, még mindig nem az igazi...


Miért van Artúron répa alakú sapka? Hová vezetnek a világító lábnyomok? És vajon sikerül-e a Fürkészlányoknak megoldani a szellemmalac rejtélyét?


Egyetlen rejtély sem túl rejtélyes, egyetlen probléma sem túl bonyolult a Fürkészlányok számára. Vedd ki a részed te is kalandos nyomozásukból!„Ragyogó új detektívsorozat fiatal olvasóknak." – Beth Kemp, goodreads.com7 éves kortól ajánljuk!

Vélemények