Nincs engedélyezve a javascript.
Barangoló - Időutazás

Barangoló - Időutazás

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 540 Ft
Borító ár:
2 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 977 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ez a könyv elvisz a múltba és a jövőbe, járd be játszva a történelmet, MINTHA IDŐGÉPBEN ÜLNÉL!
MARCI és hű társa, MARCIPÁN kutya LABIRINTUSOKkacskaringóiban keresgéli a látnivalókat. Segíts nekik, hogy meglátogathassák a dinoszauruszokat, az ókori egyiptomiakat és az űrvárosokat.
Ugye megtalálod a megfelelő útvonalat, ahogy lapozgatsz a FÉLBEVÁGOTT OLDALAK között?
Leírás
Raktári kód:
163891
ISBN:
9789634157540
EAN:
9789634157540
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
puha
Oldalszám:
64
Nyelv:
magyar

Ez a könyv elvisz a múltba és a jövőbe, járd be játszva a történelmet, MINTHA IDŐGÉPBEN ÜLNÉL!
MARCI és hű társa, MARCIPÁN kutya LABIRINTUSOKkacskaringóiban keresgéli a látnivalókat. Segíts nekik, hogy meglátogathassák a dinoszauruszokat, az ókori egyiptomiakat és az űrvárosokat.
Ugye megtalálod a megfelelő útvonalat, ahogy lapozgatsz a FÉLBEVÁGOTT OLDALAK között? Olvasd el az ÉRDEKESSÉGEKET, keresd meg az összeillő TÁRGYAKAT!


48 kicsi labirintus = 1 hatalmas labirintus


9 év felettieknek ajánljuk


* * *


Nincs is jobb, mint játszva tanulni. A történelem érdekesebb, mint a legizgalmasabb regény. Miért készíttetett egész hadseregnyi agyagkatonát a kínai császár? Hogy került Kolumbusz Amerikába? Mikor találták fel a hűtőszekrényt?  Milyen állatok éltek a jégkorszakban? Ki találta fel a nyomdagépet? Mi a csoda az a gekkórobot?


Könyvünk lapjain bejárhatod világunk történelmét a dinoszauruszok korától napjainkon át egészen addig az időszakig, amikor az ember majd az űrbe jár nyaralni.


Rengeteg érdekességről olvashatsz, miközben a vicces rajzokat nézegeted, és a labirintusokban keresed a fontos személyeket, épületeket, tárgyakat. Jó szórakozást!


 


Barangolj!


Mindig is szerettél volna időutazó lenni, testközelből látni a félelmetes dinoszauruszokat, az ókori egyiptomiakat, vagy az első holdra szállást? Kísérd el Marcit és Marcipánt minden idők legizgalmasabb utazására! Nem kell mást tenned, mint végigjárni a kacskaringós útvesztőket!


Olvasgass!


Mindegyik labirintus elvezet egy úti célhoz. Amikor kinyitod a könyvet, a bal oldalon érdekességeket találsz azokról a helyekről, ahol éppen jársz. Tudj meg mindent a híres történelmi eseményekről, személyiségekről és helyekről, és derítsd ki, mit tartogat a jövő!


Keresgélj!


Tartsd nyitva a szemed: a bal oldali kis képeken látható útjelzőket mind fel kell keresned, mielőtt kilépnél az útvesztőből. Ezzel a kis segítséggel könnyen megtalálod a helyes útvonalat!


Lapozgass!


Marci és Marcipán sok-sok izgalmas tárgyra és jelképre bukkan, ahogy cikáznak az időben. Keresd meg ezeket a szimbólumokat az útvesztők kijáratánál. Az utat úgy tudod folytatni, ha a könyvben lapozgatva megtalálod pontosan ugyanezt az ábrát egy másik labirintus bejáratánál. Figyelj az ösvényekre is! A labirintus végének illeszkednie kell a másik lapon megtalált útvesztő elejéhez – innen fogod tudni, hogy helyes irányba folytatod az utat!


Top tipp


Az útvesztőben mindig keresd a legrövidebb utat a kijárat felé!


Készen állsz? Akkor kalandra fel! Lapozz tovább, útitársaiddal, Marcival és Marcipánnal a Természettudományi Múzeumban találkozhatsz, aztán irány az első labirintus! Innen már minden az ügyességeden múlik! Sok szerencsét, az út végén találkozunk!

Vélemények