Nincs engedélyezve a javascript.
Coffi, Pocak, Paprika

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Reméljük, jó barátaid leszünk mi hárman: az okos Coffi, a piros sapkás Paprika és a pocakos Pocak. No meg Csoki, a kutya. Mióta Coffi másik városba költözött, mindent levélben írunk meg egymásnak. Ebben a könyvben az összeset megtalálod, így te is beleolvashatsz a titkainkba. Ahány oldal, annyi mese, rejtvény, játék.
Leírás
Raktári kód:
173338
ISBN:
9789634153542
EAN:
9789634153542
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
64
Nyelv:
magyar
Reméljük, jó barátaid leszünk mi hárman: az okos Coffi, a piros sapkás Paprika és a pocakos Pocak. No meg Csoki, a kutya. Mióta Coffi másik városba költözött, mindent levélben írunk meg egymásnak. Ebben a könyvben az összeset megtalálod, így te is beleolvashatsz a titkainkba. Ahány oldal, annyi mese, rejtvény, játék. Mellettünk sosem fogsz unatkozni! Hógolyózunk, jelmezbált rendezünk, kirándulunk az oroszlánokkal. Sziklát mászunk, nyomokat keresünk, sátorozunk. Hol összeveszünk, hol kibékülünk. Tarts velünk te is!

Marék Veronika kézírással készült, egyoldalas képregényei több mint harminc év után jelennek meg újra a Móra Kiadónál. A rövid, játékos mesék tökéletesen felidézik a 80-as évek hangulatát, miközben a mai gyerekeket is elvarázsolják Coffi, Pocak, Paprika és Csoki szívhez szóló történetei.


A szerzőről
Marék Veronika
Marék Veronika

A József Attila-díjas magyar író nemcsak írja a történeteit, hanem grafikusként a könyveihez az illusztrációkat is maga alkotja meg. A gyerekmeséken kívül rádió- és tv-játékokkal, rajzfilmsorozatokkal és bábjátékokkal is megörvendezteti a rajongóit.

 

Könyveit lefordították német, angol, spanyol, lengyel, román, szerb, koreai és japán nyelvre. A távol-keleti szigetországban az írónő rendkívüli népszerűségnek örvend, Tokióban több mint 20 könyve jelent meg, a Laci és az oroszlán című könyv japán példányszáma pedig megközelíti a félmilliót.

2006-ban Janikovszky Éva-díjjal tüntették ki.

Ismert művei: Boribon-sorozat, Kippkopp-sorozat, A kockásfülű nyúl

Vélemények