Nincs engedélyezve a javascript.
Engem szeress!
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Engem szeress!
(Móra X sorozat)

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 971 Ft
Borító ár:
2 190 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 533 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Zsófi tizenhét éves. Szexbomba és végzet asszonya (szeretne lenni), egyszer tüskés és undok, másszor harsányan kacarászik, néha anyu-apu tündéri kislánya. De tényleg csak néha. Szóval kamasz. Keresi magát és keresi az igazit, akiből lehet, hogy rögtön kettő is akad? Mert Szűcsivel már...
Leírás
Raktári kód:
912942
ISBN:
9789631186734
EAN:
9789631186734
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
184
Nyelv:
Magyar
Zsófi tizenhét éves. Szexbomba és végzet asszonya (szeretne lenni), egyszer tüskés és undok, másszor harsányan kacarászik, néha anyu-apu tündéri kislánya. De tényleg csak néha. Szóval kamasz. Keresi magát és keresi az igazit, akiből lehet, hogy rögtön kettő is akad? Mert Szűcsivel már "múltjuk" van, de Szűcsi kiszámíthatatlan, és különben is egyetemista... Ekkor lép színre Guszti, aki figyelmes, gyengéd, és mindig lehet rá számítani. Vagy ez is baj? Sohonyai Edit köteteit szeretik az olvasók. Szeretik a humorát, élettel teli helyzeteit, friss nyelvét és háromdimenziós hőseit.
A szerzőről
e00fbf81fad9ae2e75f1265a4287ecf9_l.jpg
Sohonyai Edit

Székesfehérvár, 1970.09.14

Érettségi után egészségüggyel, természetgyógyászattal kapcsolatos szaktanfolyamokat végeztem (infarktus-rehabilitáció, értorna, sztrecsing, aromaterápia, relaxáció stb.) A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Főiskolai karán végeztem egészségfejlesztőként.

Ösztöndíjak: 1994-ben Magyar Könyv Alapítvány - Tarkabab c. regény megjelentetése 1999-ben Lánczos Kornél-Szekfű Gyula Alapítvány - Csuportkép c. kötet megírása Kamaszként egyáltalán nem voltam szép kislánynak mondható. A felületes szemlélő számára leginkább fiúnak tűntem, s emiatt számos kínos kalandba keveredtem. Ráadásul nagy dioptriaszámú szemüveget is kellett viselnem. Nagyon görcsös, szorongó kamasz voltam, sok mindent nem értettem a körülöttem lévő világból. Legfőképpen a fiúkat. Pfú! De jó, hogy kinőttem ezeket az éveket! Vissza ne jöjjön az a sok hideglelés, meg vakrandi még álmomban sem! Sosem tudtam pl. egy DISCO-ban felszabadultan jól érezni magam, mert a barátnőimmel folyton azt vártuk: „Ma este lesz az. Ma fogunk megismerkedni VELE!" - és ez persze sosem következett be. Így átestünk a ló túloldalára, és minden buli előtt sorba vettük, milyen szerencsétlenség fog történni velünk. Persze mindig egy olyan verzió jött be, ami addig eszünkbe sem jutott. S mit köszönhetek ennek a sok kalamajkának? Azt, hogy nagyon jó maradt a memóriám. Pontosan tudom, milyen gátlásosnak lenni, milyen érzés az esélytelenek kétségbeesésével szerelmesnek lenni, s milyen elérhetetlennek tűnik ebben az állapotban a boldogság. Ma már rendhagyó író-olvasó találkozókat tartok szerte az országban, ahol metakommunikációról, önbizalomról (leginkább annak hiányáról), fiú-lány kapcsolatokról, és a szexualitás alapjairól beszélek a kamaszoknak. Remélem, hitelesen. Megjelent művek: Macskaköröm (Móra - 1990, 2001, 2004), Szerelemlék (Móra - 1991), Tarkabab (magánkiadás - 1995). Ebből a regényből filmnovella is készült, melyből 2001-ben Pajor Dóra rendező tv-filmet készített, Csuportkép címmel. Le a csajokkal! (Móra - 2002, 2004), Jasmine (Móra - 2003, 2005), Csuportkép (Árgus-Vörösmarty Társaság - 2003), Le a pasikkal! (Móra - 2004, 2006), Engem szeress! (Móra - 2005), Mocsok Csillag (2008). Kockacukor (2012 április)

SOHONYAI EDIT PRÍMA-díjas

Második alkalommal adták át idén Fejér megyében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének - VOSZ - megyei szervezete a Prima díjakat.


Sohonyai Edit
, író, dr. Guseo András, kandidátus, kutatóorvosés az Alba Volán jégkorongcsapata kapta az idei Fejér Megyei Príma Díjat, a közönségdíjas Flaschner Kálmán, műköszörűs mesterlett. A díjakat ünnepélyes keretek között a Megyeháza dísztermében adták át. A díjazottaknak elsőként Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke és dr. Balogh Ibolya, a megyei közgyűlés elnöke gratulált.
Demján Sándor köszöntőjében méltatta a díj fontosságát, növekvő elismertségét, támogatottságát. Kiemelte, hogy az odaítélés szempontjai között nem szerepel a politika - amit szerinte máskitüntetésekre nemigen jellemző.
Dr. Balogh Ibolya a kitüntetettek érdemeit, az általuk létrehozott, közvetített valódi értékeket a "perc-emberkék, ál-celebek, gyorsan feledhető mű-sztárok" talmi és mulandó csillogásával állította szembe.Ők "elismerést, dicsőséget szereztek lakóhelyünknek, megyénknek, hazánknak.Rájuk jó büszkének lenni!" - mondta. - A díj a közösségnek ezt a büszkeségét is jelképezi. Mertnem a kitüntetetteknekvan szükségük az elismerésre, hanem nekünk – mindannyiunknak – a valódi példaképekre."
A három díjazott a Nagy Benedek szobrászművész által készített művészi plakett mellé egymillió forintot vehetett át; a különdíjas egy hatszemélyes adriai hajóúton vehet részt. Az idén először - az örvendetesen megnövekedett számú szponzornak köszönhetően - valamennyi jelölt kapott tárgyjutalmat.

2008. november 9.
forrás: http://www.fejer.hu/

 


 

Díjak
2008 - Fejér Megyei Príma Díj

Vélemények