Nincs engedélyezve a javascript.
Ez nem játék! Vagy mégis?

Ez nem játék! Vagy mégis?

Előrendelhető
Borító ár:
3 799 Ft
Bevezető ár:
2 887 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

JÁTÉKOK A ZERO-WASTE JEGYÉBEN! Ismerkedj meg mulatságos, változatos és a gyerekek számára elragadó játékokkal az Ez nem játék. Vagy mégis?
Leírás
Raktári kód:
205539
ISBN:
9789635703692
EAN:
9789635703692
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
136
Nyelv:
magyar

JÁTÉKOK A ZERO-WASTE JEGYÉBEN! Ismerkedj meg mulatságos, változatos és a gyerekek számára elragadó játékokkal az Ez nem játék. Vagy mégis? segítségével.


Az otthoni játékos tanuláshoz nincs szükség drága és különleges eszközökre. Ebben a könyvben minden tevékenységhez olcsó alapanyagok szükségesek, mint például a kartonpapír, a vécépapír-guriga, műanyag palackok és tojástartó dobozok – olyan dolgok, amelyeket nagy eséllyel kidobásra szánnál.


A kötet útmutatásával többórányi lehetőség nyílik kézügyességet fejlesztő játékokra, miközben megismertetheted gyermekeddel a hulladék csökkentésének előnyeit.


Mely tanulási készségeket fejlesztik a különböző játékok?


Finommotoros készségek
Színfelismerés
Szenzomotoros felfedezés
Betűfelismerés


„Az Ez nem játék. Vagy mégis? segít a hétköznapit mókássá tenni! Amikor Agnes és én létrehoztuk a @recycleandplay Instagram-oldalt, szerettük volna megmutatni, miként hasznosíthatjuk újra játékosan a háztartási cikkeinket.


Ez a könyv azzal emeli a következő szintre az erőfeszítéseinket, hogy képekkel illusztrálva ad ötleteket, amelyekkel alátámasztjuk a játék és a hulladékcsökkentés fontosságát.” Myriam Sandler, @mothercould

Vélemények