Nincs engedélyezve a javascript.
LOGICO Piccolo 2178 - Iskolakezdés: Logikus gondolkodás
28-1.png
28-1.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 421 Ft
Borító ár:
2 690 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 937 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A logikus gondolkodás fejlesztése segít a gyerekeknek, hogy az összefüggéseket mélyebben megértsék, önálló következtetéseket vonjanak le, és ezáltal bármilyen probléma megoldásának hatékonyabban állhassanak neki. A LOGICO PICCOLO Logikus gondolkodás csomag nagyobb óvodás és kezdő iskolás gyerekeknek szól.
Leírás
Raktári kód:
215308
EAN:
9789632947723
Megjelenés:
2023.08.16.
Kötésmód:
kártya
Oldalszám:
32
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
A logikus gondolkodás fejlesztése segít a gyerekeknek, hogy az összefüggéseket mélyebben megértsék, önálló következtetéseket vonjanak le, és ezáltal bármilyen probléma megoldásának hatékonyabban állhassanak neki. A LOGICO PICCOLO Logikus gondolkodás csomag nagyobb óvodás és kezdő iskolás gyerekeknek szól. Feladatai logikai láncok, tények közti kapcsolatok, oksági viszonyok felismerésével fejlesztik a gyerekek gondolkodását.

A feladatkártya-csomag feladattípusai: kategóriába sorolás, kakukktojás keresés, térbeli tájékozódás, logikai és időrendi sorrend, logikai hibák, hiányzó dolgok keresése.

6 éves kortól ajánljuk!
A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.
A kártyák a PICCOLO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.
Vélemények