Nincs engedélyezve a javascript.
Alma utca 22.

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Vadadi Adrienn könyve csupa napfény és derű: az Alma utca 22-ben sok-sok gyerek lakik, akik együtt szerelnek tandemet, fociznak, beszélgetnek. Együtt nyomoznak Lajos kutya után, szelídítenek macskát és fagyiznak.
Leírás
Raktári kód:
217995
EAN:
9789635874323
Megjelenés:
2023.11.15.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
165 x 210 x 14
Nyelv:
magyar
Vadadi Adrienn könyve csupa napfény és derű: az Alma utca 22-ben sok-sok gyerek lakik, akik együtt szerelnek tandemet, fociznak, beszélgetnek. Együtt nyomoznak Lajos kutya után, szelídítenek macskát és fagyiznak. Misi, aki a negyediken lakik, nagyon jó megfigyelő, ráadásul élénk a fantáziája: az ő szemüvegén keresztül látjuk a ház lakóit, a vagány Marosi testvéreket, a kicsi, aranyos Pirost, a megközelíthetetlen Kamillát, a veszekedős Csúnya nénit és a barkácsolós Elek bácsit.
A szerzőről
Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn életének alakulását az óvodapedagógus pálya iránti elhivatottsága és az írás szeretete határozta meg. Az óvónői képesítésének megszerzése után újságírást is tanult, a képzés során talált rá saját írói hangjára.
Fő célközönsége az óvodás korú gyerekek és szüleik: a számukra íródott mesékhez az írónő igyekszik mindig olyan környezetet választani, amelyben a gyerekek otthonosan mozognak, amelyet jól ismernek. A szövegek nyelvezetében is alkalmazkodik a kicsik igényeihez, akik így könnyebben fel tudják dolgozni a velük történt eseményeket és a hozzájuk kapcsolódó érzelmeket.
Ismert művei: Kicsimackó-sorozat, Matricás Laci-sorozat, Kockacukor lovassuli-sorozat
Vélemények