Nincs engedélyezve a javascript.
Ellir és Útkereső

Ellir és Útkereső
Sárkány Akadémia

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 279 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Rivven városában idén is megtartják a hagyományos Csalkert Fesztivált. Ellir, az ifjú sárkánylátó elhatározza, hogy ezúttal ő fogja megfejteni elsőként a három különleges labirintus rejtélyét.
Leírás
Raktári kód:
221810
EAN:
9789636035785
Megjelenés:
2024.06.05.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
152
Méret [mm]:
129 x 198 x 10
Nyelv:
magyar
Rivven városában idén is megtartják a hagyományos Csalkert Fesztivált. Ellir, az ifjú sárkánylátó elhatározza, hogy ezúttal ő fogja megfejteni elsőként a három különleges labirintus rejtélyét. Sárkányával, Útkeresővel és a Sárkány Akadémia több növendékével vág neki a megmérettetésnek, ám egyikük sem sejti, hogy a legbonyolultabb labirintusnál is nagyobb próbatétel vár rájuk: az egyik versenyző ugyanis titokban veszélyes sárkánymágiát használ!
Vajon sikerül megakadályozniuk, hogy tragédia történjen? És meddig maradhat rejtve Godfik király előtt a Sárkány Akadémia?

A regény a kalandokkal és rejtélyekkel teli sorozat harmadik kötete, ám a történet az előzmények ismerete nélkül is élvezetes olvasmány.

Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival. Izgalmas, esemény- és fantáziadús történet egy csapat különleges gyerekről, akikben egy dolog közös: képesek megidézni a rég elveszettnek hitt sárkányokat, ezért meghívást kapnak a Sárkány Akadémiára, hogy ott fejleszthessék tovább képességüket.
Vélemények