Nincs engedélyezve a javascript.
Őszi álom
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
801 Ft
Borító ár:
890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
801 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A negyedik évszakkal a végéhez ért a Major Eszter kedves verseit bemutató Évszakok leporellósorozat. Az Őszi álom kötetében hét olyan vers található, amely az évszak hangulatát ragadja meg, míg az Őszi kalandban hét remek, szabadidős mókáról szóló vers várja az olvasókat.
Leírás
Raktári kód:
169696
ISBN:
9789634830115
EAN:
9789634830115
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
8
Nyelv:
magyar
A negyedik évszakkal a végéhez ért a Major Eszter kedves verseit bemutató Évszakok leporellósorozat. Az Őszi álom kötetében hét olyan vers található, amely az évszak hangulatát ragadja meg, míg az Őszi kalandban hét remek, szabadidős mókáról szóló vers várja az olvasókat.
A szerzőről
majoreszterportre.jpeg
Major Eszter

Major Eszter vagyok, dalszövegíró, költő.

Aki figyelemmel kíséri a magyar popzenét, az elmúlt 25 évben valószínűleg találkozott már valamelyik dalszövegemmel. Többek között olyan előadókkal dolgoztam együtt, mint Szekeres Adrien, a Hooligans, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Wolf Kati vagy Kocsis Tibor.

De mivel nem minden gondolat, nem minden rím való a popzenébe, ezért örömmel mondtam igent a Napraforgó Kiadónak, amikor gyerekversek írására kértek fel. Így született meg az Évszakok leporelló sorozat, majd ezekből a versekből két nagylemeznyi dal Dusík Gábor zeneszerző

együttműködésével.

A dalokat azok a sztárok énekelték fel a 2018-as Napraforgók és a 2022-es Holdraforgók című albumra, akiknek dalszövegeket írtam, és a munkakapcsolat mellett barátság is fűz hozzájuk.

Eközben megalakult a Major Eszter és barátai gyerekzenekar, Volkova Kriszti, Tarr Dávid, Winterverber Csaba és Lázár Tibor közreműködésével, hogy élőben is elhangozhassanak a megzenésített versek.

Az évszakok csodái után pedig a filozófia, az emberi viselkedésformák, az erkölcs és a nevelés szerelmeseként, erényeket szedtem versbe.

Az Ilyen vagyok! - Milyen vagyok? kötetben a számomra legfontosabb erények szerepelnek: az elégedettség, türelem, elfogadás, mértékletesség, megbízhatóság, jószívűség, hála, magabiztosság, bátorság, udvariasság, kitartás és őszinteség.

A célom az volt, hogy érthetően adjam át a gyerekeknek egy-egy erény mibenlétét, játékosan, viccesen, vagy épp komolyan, ahogy érzéseim szerint a legjobban megragadható.

A kötet a szülőknek is segítséget adhat abban, hogy hogyan fogalmazzák meg az egyszerűnek tűnő, mégis sokszor magyarázatra szoruló élethelyzeteket. Remélem, hogy a versek így kapaszkodót nyújthatnak a mindennapokban. Major-Takács Eszter illusztrációi pedig képileg is közel tudják vinni a versek mondanivalóját az olvasókhoz.

Vélemények