Nincs engedélyezve a javascript.
Őszi színező

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
261 Ft
Borító ár:
290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
261 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Évszakok-sorozat Őszi álom és Őszi kaland köteteinek összes verse megtalálható ebben a színezőben. A gyerekek használhatják a leporellók színvilágát, vagy újraálmodhatják Kecskés Anna rajzait, amelyek Major Eszter verseit illusztrálják.
Leírás
Raktári kód:
169698
ISBN:
5999564961207
EAN:
5999564961207
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
irkafűzött
Oldalszám:
16
Nyelv:
magyar
Az Évszakok-sorozat Őszi álom és Őszi kaland köteteinek összes verse megtalálható ebben a színezőben. A gyerekek használhatják a leporellók színvilágát, vagy újraálmodhatják Kecskés Anna rajzait, amelyek Major Eszter verseit illusztrálják.
A szerzőről
Major Eszter
Major Eszter

Major Eszter vagyok, dalszövegíró, költő.

Aki figyelemmel kíséri a magyar popzenét, az elmúlt 25 évben valószínűleg találkozott már valamelyik dalszövegemmel. Többek között olyan előadókkal dolgoztam együtt, mint Szekeres Adrien, a Hooligans, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Wolf Kati vagy Kocsis Tibor.

De mivel nem minden gondolat, nem minden rím való a popzenébe, ezért örömmel mondtam igent a Napraforgó Kiadónak, amikor gyerekversek írására kértek fel. Így született meg az Évszakok leporelló sorozat, majd ezekből a versekből két nagylemeznyi dal Dusík Gábor zeneszerző

együttműködésével.

A dalokat azok a sztárok énekelték fel a 2018-as Napraforgók és a 2022-es Holdraforgók című albumra, akiknek dalszövegeket írtam, és a munkakapcsolat mellett barátság is fűz hozzájuk.

Eközben megalakult a Major Eszter és barátai gyerekzenekar, Volkova Kriszti, Tarr Dávid, Winterverber Csaba és Lázár Tibor közreműködésével, hogy élőben is elhangozhassanak a megzenésített versek.

Az évszakok csodái után pedig a filozófia, az emberi viselkedésformák, az erkölcs és a nevelés szerelmeseként, erényeket szedtem versbe.

Az Ilyen vagyok! - Milyen vagyok? kötetben a számomra legfontosabb erények szerepelnek: az elégedettség, türelem, elfogadás, mértékletesség, megbízhatóság, jószívűség, hála, magabiztosság, bátorság, udvariasság, kitartás és őszinteség.

A célom az volt, hogy érthetően adjam át a gyerekeknek egy-egy erény mibenlétét, játékosan, viccesen, vagy épp komolyan, ahogy érzéseim szerint a legjobban megragadható.

A kötet a szülőknek is segítséget adhat abban, hogy hogyan fogalmazzák meg az egyszerűnek tűnő, mégis sokszor magyarázatra szoruló élethelyzeteket. Remélem, hogy a versek így kapaszkodót nyújthatnak a mindennapokban. Major-Takács Eszter illusztrációi pedig képileg is közel tudják vinni a versek mondanivalóját az olvasókhoz.

Vélemények