Nincs engedélyezve a javascript.
Paprika és Rózsa
28-1.png
28-1.png

Paprika és Rózsa
Udvarlós mesék

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 183 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Paprika, a falubeli legény árgus szemmel lesi, mikor ejtheti ámulatba Rózsát, a szép cigány lányt. Ha Rózsa nem tud csokrot kötni a tüskés rózsaszálakból, vagy ha a csillagot kell felrakni a karácsonyfa tetejére, Paprika rögtön ott terem, és segít a lánynak. Az erős paprikából nyert szupererő...
Leírás
Raktári kód:
913544
ISBN:
9789631192360
EAN:
9789631192360
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
48
Nyelv:
Magyar

Paprika, a falubeli legény árgus szemmel lesi, mikor ejtheti ámulatba Rózsát, a szép cigány lányt. Ha Rózsa nem tud csokrot kötni a tüskés rózsaszálakból, vagy ha a csillagot kell felrakni a karácsonyfa tetejére, Paprika rögtön ott terem, és segít a lánynak. Az erős paprikából nyert szupererő azonban annyira hatásos, hogy a dolgok nem éppen úgy sülnek el, ahogyan képzelte. (4-5 éves kortól ajánljuk.)


 


A szerzőről
552e37fdbe5decddace64281d3b71509_l.jpg
Prakter Mariann

PRAKTER MARIANN

1975 -ben születtem Tapolcán.
Gyermekkoromtól kezdve érdekel a rajz a festés és az animáció.
A Kaffka Margit Gimnázium rajztagozatán érettségiztem, majd festő szakra jártam a Novus művészeti iskolába. Az Iparművészeti Egyetemen (MOME) diplomáztam vizuális kommunikáció szakon 2004-ben.
A diplomamunkám a DNS című animációs film volt, amit bemutattak többek között a Várfok Galériában, a Ponton Galériában és a Pixel Galériában. A diploma után Bartók Béla: A csodálatos Mandarin c. koncertfilm figura-látványtervezője és animátora voltam a Kedd Stúdióban. A filmet M. Tóth Géza rendezte, a film bemutatója a Művészetek Palotájában volt, a koncertet a Magyar Szimfonikusok Zenekara adta, Kocsis Zoltán vezényletével. Ezután tv szpotokat (Viasat, Vital), reklámfilmeket készítettem és saját projekteket indítottam el, forgatókönyveket írtam.

Mesével 5-6 éve kezdem foglalkozni, sorozatok forgatókönyveit és pilotfilmjeit készítettem el. (Kacatbolygó meséi – Péterffy Zsófival, Magyar Rajzfilm Kft-ben, Robinzon, Juhartündér meséi Para-Kovács Imrével.)

A Paprika és Rózsa az első mesekönyvem, amiben számomra az volt a legfontosabb, hogy a magyar és cigány kultúra képviselőit harmóniában, szeretetben ábrázoljam.

Vélemények