Nincs engedélyezve a javascript.
Sanctum

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az állkapcsán a borosta dörzsölte a halántékomat, miközben beszélt. - Azt mondtad, hogy beosontál a városba. Nem az Öngyilkos Kapukhoz érkeztél meg? - Nem, nem igazán. Amikor... meghaltam, kívülre érkeztem meg, egy mezőre. De láttam a várost, és tudtam, hogy ő itt van. Nem maradhattam...
Leírás
Raktári kód:
127998
ISBN:
9789633739921
EAN:
9789633739921
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
kemény táblás, védőborítóval
Oldalszám:
404
Nyelv:
Magyar
Tömeg [g]:
550

Az állkapcsán a borosta dörzsölte a halántékomat, miközben beszélt. - Azt mondtad, hogy beosontál a városba. Nem az Öngyilkos Kapukhoz érkeztél meg?
- Nem, nem igazán. Amikor... meghaltam, kívülre érkeztem meg, egy mezőre. De láttam a várost, és tudtam, hogy ő itt van. Nem maradhattam odakint úgy, hogy közben tudom: ő idebent csapdába esett.
A tervem: bejutni a városba. Megtalálni Nadiát. Kijutni. Egyszerű.
Egy hete a tizenhét éves Lela Santos legjobb barátnője megölte magát. Ma, mivel a búcsúztatási szertartás félresiklott, Lela a paradicsomban találja magát, és egy óriási, elkerített várost néz a távolban - a poklot. Senki nem megy át saját jószántából az Öngyilkos Kapukon egy olyan helyre, amit beborít a sötétség, és hemzseg a lecsúszott teremtményektől. Lela azonban nem akárki. Ő eldöntötte, hogy megmenti legjobb barátnője lelkét, még akkor is, ha ezzel feláldozza örök, síron túli életét.
Miközben Lela megpróbálja megtalálni Nadiát, elfogják az Őrök, ezek az óriási, nem éppen emberi lények, akik a város sötét, végtelen utcáin járőröznek. Túlságosan is emberi vezetőjük, Malachi minden tekintetben különbözik tőlük, egyet kivéve: halálos hatékonyságát. Malachi tud valamit, amit Lela nem: a sötét város nem a legrosszabb hely, ahova kerülhet az ember...









Vélemények