Nincs engedélyezve a javascript.
Varázslények

Varázslények

Félősöknek és bátraknak

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 876 Ft
Borító ár:
2 800 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 408 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Varázslények kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor. Mindenhol ott lehetünk. Az ágyad alatt, a szekrényedben, a ballábas cipo?dben, a játszótéri bokorban, a kekszes dobozban… BÁRHOL.
Leírás
Raktári kód:
205284
ISBN:
9786155697364
EAN:
9786155697364
Megjelenés:
2022.11.04.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
64
Nyelv:
magyar

A Varázslények kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor.


Mindenhol ott lehetünk. Az ágyad alatt, a szekrényedben, a ballábas cipo?dben, a játszótéri bokorban, a kekszes dobozban… BÁRHOL.


Ott élünk veled, melletted. Szokatlan árnyékok, halk suttogások vezethetnek el hozzánk, a Varázsvilág lényeihez: nem kell hozzá más, csak egy kiskanálnyi szerencse, egy lapátnyi rettenthetetlenség, egy talicskányi kíváncsiság, és máris jöhetnek életed legérdekesebb kalandjai. Ma jókedvemben találtál, ezért elmesélek néhány történetet arról, milyen dolgok estek meg, amikor Rebeka, az egyik legkíváncsibb embergyerek találkozott velünk. Nem örült ám mindenki! (Mamu, a legöregebb zu?rboszorkány) Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni – ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.

Vélemények